

Σημαντικές ανακοινώσεις έκανε κατά την επίσκεψη του στην Καβάλα ο αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού, Γιάννης Βρούτσης, τονίζοντας πως θα γίνουν έργα συνολικού κόστους που φτάνει τα 28,5 εκατ. ευρώ στην Π.Ε. Καβάλας (έργα που υλοποιήθηκαν ή υλοποιούνται).
O αναπληρωτής Υπουργός ανακοίνωσε πως βρέθηκαν κονδύλια της τάξης των 397.000 ευρώ από το Εθνικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης για το γήπεδο της Νέας Περάμου. Θα φτιαχτούν στέγαστρο και νέα κερκίδα στο γήπεδο.
H ομάδα του Βρασίδα Νέας Περάμου, αναφέρει σε ανακοίνωση της, για την εξέλιξη αυτή, τα εξής:
«Ένα διαχρονικό αίτημα της ομάδας και της τοπικής κοινωνίας παίρνει πλέον τον δρόμο της υλοποίησης. Η νέα σκεπαστή κερκίδα στο γήπεδο μας γίνεται πραγματικότητα.
Συνεχίζουμε να ονειρευόμαστε και να χτίζουμε το μέλλον του συλλόγου μας! Ευχαριστούμε τη διοίκηση του Δήμου Παγγαίου για την άριστη συνεργασία, ειδικότερα δε για τις ενέργειες τους τον δήμαρχο Φίλιππο Αναστασιάδη και τον βουλευτή Καβάλας Γιάννη Πασχαλίδη.»