Γλέντι με την ορχήστρα του Γιώργου Καλπίδη διοργανώνει ανήμερα της Τσικνοπέμπτης 12 Φεβρουαρίου ο πολιτιστικός σύλλογος Μαριών «η Γέννα».  

 

Η εκδήλωση ξεκινά στη 1:00 το μεσημέρι και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία στο λιμάνι της Σκάλας Μαριών.

 

Στο μεταξύ, ο σύλλογος κορυφώνει τις προετοιμασίες για τις καρναβαλικές εκδηλώσεις, απευθύνοντας κάλεσμα σε όσους και όσες επιθυμούν να συμμετάσχουν στη παρέλαση αλλά και να προσφέρουν τη βοήθειά τους.

 

Σε ανακοίνωση του, ο σύλλογος αναφέρει: “Το καρναβάλι της Καθαράς Δευτέρας η μεγάλη γιορτή της ευθυμίας, της χαράς, του γέλιου, των μεταμφιέσεων και της σάτιρας πλησιάζει.

 

Γίνε μέρος μια ημέρας γεμάτης χαρά, χρώμα και συλλογική δημιουργία.Φτιάξτε την ομάδα σας, βάλτε φαντασία και ελάτε να γεμίσουμε τα σοκάκια του χωριού μας με χρώμα και χαμόγελα.

 

Κάθε μέρα ο σύλλογος μας θα είναι ανοιχτός από τις 18:30, σας περιμένουμε να δηλώσετε συμμετοχή, να πείτε τις ιδέες σας και να οργανώσουμε την πιο ανατρεπτική καρναβαλική παρέλαση”.