Ολοκλήρωσε την διήμερη επίσκεψή του στην Καβάλα, με συνάντηση με τον μητροπολίτη Φιλίππων Νεαπόλεως και Θάσου Προκόπιο, ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος αναχώρησε για την Δράμα.

 

Το μεσημέρι της Τρίτης ο κ. Γεωργιάδης συναντήθηκε με την δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα και τον αντιπεριφερειάρχη Θόδωρο Μαρκόπουλο (δείτε περισσότερα εδώ).

 

Το απόγευμα, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες παρακάτω, έκανε περιοδεία στους κεντρικούς δρόμους της πόλης. Μεταξύ άλλων τον συνόδευε η σύζυγός του Ευγενία Μανωλίδου.

 

Αργότερα, έδωσε συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της τοπικής ΝΔ στην οποία μεταξύ άλλων κατήγγειλε τους συνυποψήφιούς του για παραβίαση του καταστατικού της ΝΔ. Παρακολουθήστε ένα χαρακτηριστικό απόσπασμα.

 

 

Η περιοδεία Γεωργιάδη ενόψει των εσωκομματικών εκλογών στη ΝΔ άρχισε από το Άγιο Όρος και τη Χαλκιδική, συνεχίστηκε στην Καβάλα και σειρά παίρνουν η Δράμα και άλλες πόλεις της βόρειας Ελλάδας.

 

Η περιοδεία γίνεται με ένα τροχόσπιτο, αναλυτική παρουσίαση του οποίου μπορείτε να δείτε εδώ:

 

 

 

Όπως ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά, ο Άδωνις Γεωργιάδης, πρόκειται για ένα νοικιασμένο όχημα. Το δε συνολικό κόστος της προεκλογικής του περιοδείας, το υπολογίζει ο ίδιος στις 30.000.

Δείτε τη σχετική δήλωση εδώ:

 

 

 

Μεταξύ άλλων στις δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε:

«Δυστυχώς, αυτή η εκστρατεία γίνεται σε μια εποχή που ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. φέρνει τα σκληρότερα μέτρα που έχουν ψηφιστεί ποτέ. Τα νέα προαπαιτούμενα του κ. Τσίπρα είναι απόδειξη της απάτης που έκανε στον ελληνικό λαό, μόλις πριν από ένα μήνα. Αναρωτιέμαι αν ο κ. Τσίπρας μπορεί να δει κάποιον πλέον στα μάτια, μετά από τόσο μεγάλη κοροϊδία που έχει κάνει στους Έλληνες. Είναι εντυπωσιακό ότι έχει πει τόσο μεγάλα ψέματα, τα οποία βεβαίως επειδή το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, αποδεικνύεται πάρα πολύ γρήγορα πόσο μεγάλα είναι».

 

Η δήμαρχος Δήμητρα Τσανάκα έπλεξε το εγκώμιο του Άδωνι: «Είσαι καθαρός και πάντοτε λες την γνώμη σου, αντίθετα με άλλους που δεν λένε τίποτα. Σε θεωρούμε φίλο της Καβάλας και το λέω ξανά και ξανά, μακάρι να ήσουν τώρα υπουργός Υγείας να μπορούσαμε στο πι και φι να βολεύαμε τα θέματα του παλιού νοσοκομείου, ώστε να κερδίσουν ο δήμος, το υπουργείο Υγείας και η Ελλάδα. Θα είχαμε λύσει το θέμα επ’ ωφελεία και του ελληνικού δημοσίου και του δήμου. Η ζωή όμως κάνει κύκλους και δεν ξέρει κανείς πως θα τα φέρει. Σου εύχομαι καλή επιτυχία, ανοικτό και καθαρό πολιτικό λόγο, να σε ψηφίσουν οι Έλληνες κι ό,τι καλύτερο για εσένα, το μέλλον και την οικογένειά σου».