Νίκη Κεραμέως

Με μία ανακοίνωση που παραπέμπει στον τύραννο Θηραμένη απαντά η ΕΛΜΕ Καβάλας στην Νίκη Κεραμέως η οποία στις 8 Μαΐου με ένα e-mail που έστειλε στην δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας με την ιδιότητα τής υπουργού Παιδείας ζητά από τους εκπαιδευτικούς να ψηφίσουν το κόμμα της ΝΔ στις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Αντιδημοκρατικές πρακτικές καταλογίζει στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως η πρόεδρος της ΕΛΜΕ Καβάλας, Ελένη Σακαλή.

Στο Διεθνές Πανεπιστήμιο Καβάλας βρέθηκε το Σάββατο (4/6) ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, ενόψει της επικείμενης επίσκεψης της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως.

Σφοδρές αντιδράσεις προκαλεί μία σειρά από βίντεο τα οποία αφορούν την «Προγεννητική Αγωγή», βασιζόμενα στην θεωρία του «αγέννητου παιδιού» τα οποία προορίζονται για τα γυμνάσια της επικράτειας.

Τα νέα πρωτόκολλα με βάση τα οποία θα επιστρέψουν οι μαθητές όλων των βαθμίδων στα σχολεία, ανακοίνωσαν ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε σ

Σε περίπτωση κρούσματος σε σχολείο, όλοι οι μαθητές του τμήματος θα κάνουν δύο δωρεάν εργαστηριακά rapid tests και δύο self tests

Επιστολή στην υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως, έστειλε ο Καβαλιώτης Σωτήρης Παπάζογλου ο οποίος φέτος έδωσε Πανελλήνιες, συγκέντρω

 Τους τελευταίους 10 (τουλάχιστον) μήνες το Υπουργείο Παιδείας και προσωπικά η Υπουργός Νίκη Κεραμέως, είχαν αναγάγει σε αγαπημένο τους παιχνίδι το κρυφτό.

Σε μια ακόμα απευθείας ανάθεση, ύψους 250.480 ευρώ, προχωρά το υπουργείο Παιδείας για την δημοσιότητα του κυβερνητικού προγράμματος παροχής tablets στους μαθητές.

Με ομόφωνη απόφαση η επιτροπή των ειδικών του υπουργείο Υγείας έδωσε το «πράσινο φως» να ανοίξουν την 1η Φεβρουαρίου τα Γυμνάσια και τα Λύκεια,α ανακοίνωσε η καθηγήτρια Παιδιατρικής Λοιμωξιολογίας, Βάνα Παπαευαγγέλου και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

Την αναπλήρωση όλων των ωρών διδασκαλίας που έχουν χαθεί λόγω καταλήψεων στα σχολεία, με μαθήματα τις ημέρες σχολικών εορτών, αργιών, Σαββάτων και σχολικών περιπάτων ανακοίνωσε η υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως. Παράλληλα, στα σχολεία που τελούν υπό κατάληψη ξεκινά υποχρεωτική τηλεκπαίδευση.

 

Αναστέλλονται όλες οι σχολικές εκδρομές στο εξωτερικό λόγω κορωνοϊού σύμφωνα με την ενημέρωση του επικεφαλής της επιτροπής των λοιμωξιολόγων Σωτήρη Τσιόδρα.

Στις 17/11/2019 αποστείλαμε προς την Υπουργό Παιδείας κ. Νίκη Κεραμέως επιστολή με θέμα «Σύστημα εισαγωγής στην ανώτατη εκπαίδευση», με την οποίαν μεταφέραμε την αγωνία των υποψηφίων μαθητών και των γονέων τους για τις εξαγγελθείσες αλλαγές

Αφού δεν κατάφεραν η κα. Κεραμέως και ο κ. Μητσοτάκης να καταργήσουν το Διεθνές Πανεπιστήμιο, όπως κατ επανάληψη είχαν δηλώσει κορυφαία στελέχη της Νέας Δημοκρατίας(και στην περιοχή μας), προσπαθούν τώρα να το ακρωτηριάσουν στερώντας από την πόλη μας ένα πανεπιστημιακό τμήμα

"... Εν όψει της θεσμοθέτησης νέου πλαισίου και με δεδομένη την αδήριτη ανάγκη διόρθωσης στρεβλώσεων του συστήματος συνολικά, αναστέλλεται η έναρξη λειτουργίας των διετών προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης στα ΑΕΙ κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019 - 2020"

 

Η τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ.