Νέα Αριστερά

Η Νέα Αριστερά αναφέρει σε ανακοίνωση της, πως το έργο των λογοθεραπευτών, εκτός του ότι παρέχεται σε περιβάλλον με βεβαρημένες υγειονομικές συνθήκες, δημιουργεί την ανάγκη της άμεσης σωματικής επαφής με τον θεραπευόμενο. Αποτέλεσμα είναι ο θεραπευτής να εκτίθεται κάθε στιγμή σε ιούς και μικρόβια και συχνά να προσβάλλεται και να νοσεί.

Η Νέα Αριστερά του Αλέξη Χαρίτση έδωσε στη δημοσιότητα το ψηφοδέλτιό των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου 2024, που συγκροτήθηκε με σαράντα δυο υποψηφίους. 

«Η 12 Μαρτίου 2024 αποφράδα ημέρα για το Ε.Σ.Υ στην Καβάλα και ολόκληρη την Ελλάδα» αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωσή την σχετικά με τα απογευματινά χειρουργεία στο νοσοκομείο Καβάλας, η Νέα Αριστερά.

Η βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών της Νέας Αριστεράς, Θεανώ Φωτίου, βρέθηκε στον Άρειο Πάγο, μαζί με τους απολυμένους των λιπασμάτων Καβάλας και τόνισε πως ο αγώνας τους θα δικαιωθεί.

Με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος Νέα Αριστερά, Νάσο Ηλιόπουλο, είχαν σωματεία εργαζομένων των πετρελαίων και των λιπασμάτων στην Καβάλα.

Κριτική στην κυβέρνηση για τις απολύσεις στα πετρέλαια και στα λιπάσματα άσκησε από την Καβάλα το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Ιανουαρίου, στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος Νέα Αριστερά Νάσος Ηλιόπουλος.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται ο Κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, Νάσος Ηλιόπουλος, την Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.