Μαθητές

Οι μαθητές και οι μαθήτριες του 17ου Νηπιαγωγείου Καβάλας συμμετείχαν στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Parachute Games».

Μπρελόκ έφτιαξαν οι μαθητές του Δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου ενόψει της ημέρας του Πατέρα.

Το ευρωπαϊκό etwinning πρόγραμμα GreenFluencer που υλοποιείται στο Δημοτικό Σχολείο Φιλίππων το 2023-24 παρότρυνε να εντοπίσει καινοτόμα προγράμματα με θέμα το περιβάλλον, ώστε οι μαθητές να κατακτήσουν την γνώσης με βιωματικό τρόπο.

Μία όμορφη εικαστική παρέμβαση ολοκληρώθηκε στον αύλειο χρόνο του Γυμνασίου Πρίνου τον Μάιο του 2024.

Στον κινηματογράφο Απόλλωνα, στην Καβάλα, πραγματοποιήθηκε η απονομή πιστοποιήσεων και επαίνων στους μαθητές των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Εστία»την Κυριακή 25 Μαΐου 2024.

Ο Δήμος Καβάλας στήριξε το 2ο Μαθητικό Συνέδριο της Π.Ε. Καβάλας που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 23 Μαΐου 2024, στο αμφιθέατρο του ΔΠΘ (πρώην ΔΙΠΑΕ) Καβάλας.

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Energean συμμετέχει ως Χορηγός στον Σχολικό Μαραθώνιο “Πάμε Ανακύκλωση”

Πρωταγωνιστές μιας πρωτότυπης επίδειξης μόδας, που πραγματοποιήθηκε στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων, οι μαθητές και μαθήτριες σχολικών μονάδων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης της Π.Ε. Καβάλας

Μια δράση πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Απριλίου 2024 από το 4ο και 11ο Νηπιαγωγείο Καβάλας, στο χώρο του Δημαρχείου, στα πλαίσια του προγράμματος E-Twinning

Επιμορφωτική δράση ενημέρωσης για τις ευρωεκλογές στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης και συνομιλία των μαθητών με την ευρωβουλευτή, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου.

Βιωματικές ασκήσεις έκαναν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καβάλας για να μάθουν μεθόδους επίλυσης συγκρούσεων μεταξύ τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία σταθερών θεμελίων των διαπροσωπικών τους σχέσεων.

Ενημερωτική συνάντηση με ΚΕΠΕΑ Φιλίππων στο πλαίσιο προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης.

Το απολογητικό συνέδριο και η τελετή λήξης της πράξης «Διαθεματική προσέγγιση της ιστορίας της Εγνατίας οδού, της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής – Άυλος Πόρος» διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν οι μαθητές του 19ου δημοτικού σχολείου Καβάλας για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Τους μαθητές του σχολείου που βραβεύτηκαν από το Δήμο Καβάλας συγχαίρει Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας.

Τελετή βράβευσης των ενδέκα πρώτων αριστούχων μαθητών του Δήμου Καβάλας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ετήσια βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών.

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023.

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το Γυμνάσιο του Πρίνου Θάσου, στη Γερμανία. 

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει σε πρόγραμμα με τίτλο: «Theatre – A common language to express ourselves».

Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Climate Change Experiments» συμμετείχε τ0 17ο δημοτικό σχολείο Καβάλας.

Στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού διακρίθηκαν μαθητές της έκτης τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Οι μαθητές του 24ου δημοτικού σχολείου Καβάλας ανέβασαν την πρώτη του παράσταση, τις "Όρνιθες" του Αριστοφάνη".

Την Παραλία της Καλαμίτσας καθάρισαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας οι Σύλλογοι της περιοχής.

Ξεναγήσεις μπορούν να κάνουν μετά από προετοιμασία οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θάσου. 

Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας στέλνει ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Εκπαιδευτικές δράσεις με αφορμή την αναπηρία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 26/5 και τη Δευτέρα 29/5 στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Σελίδες