Μαθητές

Επιμορφωτική δράση ενημέρωσης για τις ευρωεκλογές στο Γενικό Λύκειο Χρυσούπολης και συνομιλία των μαθητών με την ευρωβουλευτή, Άννα - Μισέλ Ασημακοπούλου.

Βιωματικές ασκήσεις έκαναν οι μαθητές του 2ου Γυμνασίου Καβάλας για να μάθουν μεθόδους επίλυσης συγκρούσεων μεταξύ τους με αποτέλεσμα τη δημιουργία σταθερών θεμελίων των διαπροσωπικών τους σχέσεων.

Ενημερωτική συνάντηση με ΚΕΠΕΑ Φιλίππων στο πλαίσιο προγράμματος περιβαλλοντικής αγωγής του Γενικού Λυκείου Ελευθερούπολης.

Το απολογητικό συνέδριο και η τελετή λήξης της πράξης «Διαθεματική προσέγγιση της ιστορίας της Εγνατίας οδού, της Καβάλας και της ευρύτερης περιοχής – Άυλος Πόρος» διοργανώνει η ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ.

Μια πρωτότυπη ιδέα είχαν οι μαθητές του 19ου δημοτικού σχολείου Καβάλας για να τιμήσουν την παγκόσμια ημέρα ΑμεΑ.

Τους μαθητές του σχολείου που βραβεύτηκαν από το Δήμο Καβάλας συγχαίρει Ο σύλλογος εκπαιδευτικών και η Διευθύντρια του 4ου ΕΠΑΛ Καβάλας.

Τελετή βράβευσης των ενδέκα πρώτων αριστούχων μαθητών του Δήμου Καβάλας που εισήχθησαν στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση

Ετήσια βράβευση των μαθητών που διακρίθηκαν στους πανελλήνιους διαγωνισμούς μαθηματικών.

Συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία και στη συνέχεια πορεία στους δρόμους της Καβάλας πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023.

Εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποίησε το Γυμνάσιο του Πρίνου Θάσου, στη Γερμανία. 

Το Μουσικό Σχολείο Καβάλας συμμετέχει σε πρόγραμμα με τίτλο: «Theatre – A common language to express ourselves».

Ένα συγκινητικό μήνυμα στέλνουν οι μαθητές του 3ου Γυμνασίου Καβάλας στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας.

Στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Climate Change Experiments» συμμετείχε τ0 17ο δημοτικό σχολείο Καβάλας.

Στον 11ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Φυσικής Δημοτικού διακρίθηκαν μαθητές της έκτης τάξης του 17ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας.

Οι μαθητές του 24ου δημοτικού σχολείου Καβάλας ανέβασαν την πρώτη του παράσταση, τις "Όρνιθες" του Αριστοφάνη".

Την Παραλία της Καλαμίτσας καθάρισαν οι μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας οι Σύλλογοι της περιοχής.

Ξεναγήσεις μπορούν να κάνουν μετά από προετοιμασία οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Θάσου. 

Τις ευχές του για καλή δύναμη και επιτυχία στους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου Καβάλας στέλνει ο Χαράλαμπος Χρυσανίδης.

Εκπαιδευτικές δράσεις με αφορμή την αναπηρία πραγματοποιήθηκαν την περασμένη Παρασκευή 26/5 και τη Δευτέρα 29/5 στο 2ο Γυμνάσιο Καβάλας.

Βραβεύτηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας 29 Μαΐου 2023 οι μαθητές της ExpertIN που διακρίθηκαν σε διαγωνισμούς Πληροφορικής το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

22 προτάσεις-κλειδιά για τους μαθητές και τις μαθήτριες της Γ' Λυκείου που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 28 Μαΐου 2023, η πρώτη φάση του διαγωνισμού ορθογραφίας των δημοτικών σχολείων της Καβάλας.

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus στο οποίο το 2ο ΕΠΑΛ Καβάλας συμμετέχει κατά το διάστημα 2020-2023 με τίτλο “Welcome to E(mpathy) in U(nderstanding)”.

Μαθητές από την Τσεχία, την Τουρκία και την Λιθουανία υποδέχθηκε το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus+ "Our Homes have much in Common".

Ο Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με τη ΔΙ.Α.Α.ΜΑ.Θ. Α.Α.Ε. και την Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε. πραγματοποίησε την εκπαιδευτική ψυχαγωγική δράση «Λούνα Παρκ Ανακύκλωσης», στην πλατεία της Ν. Περάμου.

Μια όμορφη πράξη έκανε ο Σύλλογος γονέων του δημοτικού σχολείου Κεχρόκαμπου μαζί με τους μαθητές, με αφορμή τη γιορτή της μητέρας.

Ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα του παιχνιδιού RUN and OUT, που διοργάνωσε το 2ο Δημοτικό Σχολείο Ελευθερούπολης

Σελίδες