Μανίνα Ζουμπουλάκη

Όλα έχουν ένα κείμενο πίσω τους, όχι μόνο τα βιβλία, τα σάιτ,τα κόμιξ, τα περιοδικά, τα σήριαλ, οι ταινίες και τα σχόλια στα  σόσιαλ.

Με αφορμή την παρουσίαση στην Καβάλα του νέου της βιβλίου, η Καβαλιώτισσα συγγραφέας και δημοσιογράφος, Μανίνα Ζουμπουλάκη, θα παραδώσει μαθήματα δημιουργικής γραφής στους μαθητές του 4ου Γυμνασίου Καβάλας (Ζουμπουλάκειο), τη Δευτέρα 29 Ιανουαρίου.

Το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη «Κακή νοικοκυρά, μέτρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα», παρουσιάζει την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου στις 19:00 το απόγευμα η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Αναβάλλεται η παρουσίαση του του βιβλίου της Μανίνας Ζουμπουλάκη με τίτλο: «Κακή νοικοκυρά, μετρια μαγείρισσα, τουρίστρια μάνα» όπως ανακοίνωσε η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καβάλας.

Την ημέρα που Μανίνα Ζουμπουλάκη υποδύθηκε τη σερβιτόρα για να γράψει ένα ρεπορτάζ στο περιοδικό που εργαζόταν θυμίζει στους διαδικτυακούς του φίλους ο Ντίνος Πετράτος.

Τη Νίκη Ζουμπουλάκη, σύζυγο του αείμνηστου Πέτρου Ζουμπουλάκη, κτήτορα και δωρητή του Ζουμπουλάκειου όπου στεγάζεται το 4ο Γυμνάσιο Καβάλας πρόκειται να τιμήσουν την Τρίτη 22 Νοεμβρίου στις 11:30 το πρωί οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Το Ερευνητικό Κέντρο MOHA και οι Εκδόσεις Παπαδόπουλος παρουσιάζουν το νέο βιβλίο της Μανίνας Ζουμπουλάκη Το Βουνό των Κοριτσιών, σε μια εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο Ιμαρέτ την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022, στις 19:00.

Αποφάσισα να βγάλω το διαμέρισμά μου στο κλαρί. Όπως η μισή Ελλάδα, έτσι κι εγώ φτιάχνω ένα διαμέρισμα με συγκλονιστική θέα (και) για να το νοικιάζω με τη μέρα

Επειδή στη Βόρεια Ελλάδα «το έχουμε» με το σουτζουκάκι και δεν σηκώνουμε συζήτηση, το καλύτερο σουτζουκάκι το φιλοτεχνεί ένας Καβαλιώτης.

 

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη γράφει για την Καβάλα, με αφορμή την επίσκεψή της στην πόλη, και την εμπειρία της στο Δασαρχείο.

Τις αεροπορικές πτήσεις Καβάλα – Αθήνα σχολιάζει με ανάρτησή της στο Facebook η Καβαλιώτισσα συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη περιγράφοντας με μόλις 60 λέξεις την κατάσταση που βιώνουν όσοι θέλουν να πετάξουν για την πρωτεύουσα από την Καβάλα και τις γύρω πόλεις. 

‘’Όταν ο μπαμπάς σου γίνεται «αριθμός» στο νοσοκομείο’’ είναι ο τίτλος του τελευταίου κειμένου της Καβαλιώτισσας συγγραφέα και αρθογράφου Μανίνας Ζουμπουλάκη

Η Μανίνα Ζουμπουλάκη έφυγε για το νησί της Θάοσυ, όπως κάθε χρόνο αφού πρόκειται για ένα μέρος που αγαπά να επισκέπτεται κάθε καλοκαίρι και γράφει στην Athens Voice ποια είναι τα απαραίτητα των διακοπών για το καλοκαίρι του 2020

 

Ακόμη ένα άρθρο για την αγαπημένη της Καβάλα δημοσίευσε η

Από την Κεραμωτή κατάγεται ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Δημήτρης Αλεξάκης, το ήμισυ δηλαδή του διάσημου οίκου μόδας Deux Hommes που έχει δημιουργήσει μαζί με τον

Είναι γνωστή η αγάπη της συγγραφέως Μανίνας Ζουμπουλάκη για την πόλη της. Και δεν είναι η πρώτη φορά που αρθρογραφεί για την Καβάλα.

Στην Καβάλα θα βρίσκεται από την Τρίτη 29 Μαρτίου η Καβαλιώτισσα συγγραφέας Μανίνα Ζουμπουλάκη για να παρουσιάσει το νέο της βιβλίο με τίτλο «Αόρατα Κορίτσια».Ειδικότερα η συγγραφέας την Τρίτη το πρωί θα βρίσκεται στο Λύκειο της Νέας Περάμου