Μάκης Ζουμπλιός

O επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, εκφράζει τους προβληματισμούς του, για πινακίδες που δείχνουν την κατεύθυνση για τις παραλίες Οφρυνίου και Ορφανίου, καθώς αυτές αντί να γράφουν στα αγγλικά “beach” για να ενημερώνουν τους τουρίστες, γράφουν… “paralia”.

O αγρότης και επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, με ανάρτηση του και φωτογραφίες, αναδεικνύει το πρόβλημα που υπάρχει στην τεχνητή λίμνη στη Φωλιά του Δήμου Παγγαίου, με το νερό να είναι πλέον ελάχιστο.

Ο επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, με ανάρτηση του, ενημερώνει για τις βροχοπτώσεις και τις χιονοπτώσεις που θα “χτυπήσουν” τη Βόρεια Ελλάδα τις επόμενες ημέρες.

Ο επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός, με ανάρτηση και φωτογραφίες του, αναδεικνύει την άσχημη κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στις κορυφές του Παγγαίου. “Ο δρόμος έχει αρχίσει να εξαφανίζεται σε πολλά σημεία και σε λίγο δεν θα υπάρχει καν”, αναφέρει χαρακτηριστικά. 

Για τα μετεωρολογικά ραντάρ και τις φυσικές καταστροφές στην Καβάλα και την Ανατολική Μακεδονία και Θράκη μίλησε στην εκπομπή “Αρένα” του ANT1, ο επιτηρητής του μετεωρολογικού σταθμού της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός.

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Παγγαίου, Μάκης Ζουμπλιός, έκανε μία ιδιαίτερη πρόσκληση με πολύ χιούμορ, προς τους οπαδούς του, για την κεντρική προεκλογική του εκδήλωση.

Ο πρώην πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός, κάνει μία αναδρομή στους σεισμούς στην Καβάλα αλλά και στις γύρω περιοχές και στις επιπτώσεις που αυτοί έφεραν.

Η τιμή πώλησης τους ξεπερνά τα 3 ευρώ σύμφωνα με τον αγρότη και πρώην πρόεδρο του Τοπικού Συμβουλίου της Νέας Περάμου Μάκη Ζουμπλιό.

«Για μένα ο χειριστής (ή οι χειριστές) του χωματουργικού μηχανήματος που συντηρει τις αντιπυρικές ζώνες στο Σύμβολο όρος, είναι ένας μικρός Ηρωας (ή Ήρωες)», λέει ο κ. Ζουμπλιός και εξηγεί τον λόγο.

«Δε χάθηκε μόνο η φετινή χρονιά αλλά και η σοδειά της επόμενης», λέει στον KavalaNews 102.8 ο Μάκης Ζουμπλιός μετά το καταστροφικό πέρασμα της κακοκαιρίας από τον Δήμο Παγγαίου.

Ένα στρατιωτικό βλήμα εντοπίστηκε στην Καβάλα. Άμεσα ενημερώθηκε ο στρατός για να το εξουδετερώσει.

Την έδρα του παραδίδει ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέας Περάμου Μάκης Ζουμπλιός μετά από 8 χρόνια θητείας όπως έκανε γνωστό ο ίδιος.

Την προσοχή όλων εφιστά ο πρόεδρος της κοινότητας της Νέας Περάμου, Μάκης Ζουμπλιός μετά τα απανωτά περιστατικά διαρρήξεων.

Μία πρόγνωση η οποία είναι νωρίς να επιβεβαιωθεί φαίνεται από ένα προγνωστικό μοντέλο το οποίο έδωσε στη δημοσιότητα ο Μάκης Ζουμπλιός και δείχνει για πολύ χιόνι τις επόμενες ημέρες.

Μεγάλα προβλήματα στις αγροτικές καλλιέργειες προκάλεσε η έντονη κακοκαιρία που έπληξε το Σάββατο τις δημοτικές κοινότητες Ελευθερών

Την ευκαιρία να μάθουν τη μεγάλη ιστορία της περιοχής τους μέσα από σπάνια ευρήματα που χρονολογούνται σε βάθος χιλιάδων ετών έχουν οι μαθ

Έντονη χαλαζόπτωση έπληξε για ακόμα φορά το πρωί του Σαββάτου 3 Ιουλίου την περιοχή της δημοτικής κοινότητας Ελευθερών του Δήμου Παγγαίου με αποτέλεσμα να σημειωθούν σημαντικές ζημιές στο φυτικό κεφάλαιο.

Γράφει ο 

Μάκης Ζουμπλιός* 

 

Θα μπορούσε να ήταν σενάριο ταινίας η σειράς, θα μπορούσε να είναι και ιστορία ενός μυθιστορήματος.

 

Τις πληγές τους μετράνε οι αγρότες του Δήμου Παγγαίου μετά την καταστροφική χαλαζόπτωση που έπληξε την περιοχή το μεσημέρι της Δε

Σε μία σημαντική ανακάλυψη στην παραλία της Νέας Περάμου προχώρησε ο πρόεδρος της Κοινότητς Νέας Περάμου Καβάλας, Μάκης

Οι Αμμόλοφοι στην Νέα Πέραμο του Νομού Καβάλας,είναι μια από τις top παραλίες της Ελλάδας με ακτογραμμή περίπου 3 χιλιόμετρων και το καλοκαίρι είναι το επίκεντρο των επισκεπτών της περιοχής.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ν.Περάμου Γεράσιμος Ζουμπλιός, με ανακοίνωση που έστειλε στα ΜΜΕ κάνει γνωστό ότι θα αναβιώσει φέτος το παλιό, παραδοσιακό καρναβάλι με παρέλαση την