Λύκειο Λιμένα

O δήμαρχος Θάσου, Ελευθέριος Κυριακίδης, με ανακοίνωση του απάντησε στη Λαϊκή Συσπείρωση Θάσου, που ανέφερε σε δική της ανακοίνωση πως ο κ. Κυριακίδης δεν επέτρεψε στο Λύκειο του Λιμένα να κάνει γυμναστική στο κλειστό γυμναστήριο του Λιμένα, που βρίσκεται μέσα στο σχολείο αλλά δεν ανήκει σε αυτό.

Υπό κατάληψη τελεί από τις 12:30 τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 29 Σεπτεμβρίου το Λύκειο και το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου καθώς τα δυο σχολεία στεγάζονται στο ίδιο κτίριο. 

Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2021 κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα μεταβεί στο Λύκειο του Λιμένα Θάσου για την διενέργεια rapid test σε εκπαιδευτικούς και μαθητές του σχολείου. 

 

Τους προβληματισμούς τους σχετικά με την επαναλειτουργία των γυμνασίων και των λυκείων διατυπώνουν με επιστολή τους οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Γυμνασίου και Λυκείου Λιμένα.

Κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε σε διδακτικό προσωπικό του Λυκείου Λιμένα, ενώ αναμένονται οι επίσημες ανακοινώσεις για τα τμήματα του σχολείου τα οποία θα τεθούν σε αναστολή λειτουργίας τις επόμενες ημέρες

Σε κατάληψη τελεί το Λύκειο Λιμένα στη Θάσο από νωρίς το πρωί της Τρίτης 22 Σεπτεμβρίου. Οι μαθητές του Λυκείου έχουν αποκλείσει την είσοδο στους καθηγητές και στους μαθητές του Γυμνασίου που συστεγάζεται στο ίδιο κτίριο. Τα αιτήματα των μαθητών είναι η δημιουργία ολιγομελών τμημάτων και η μή χρήση μάσκας

Αύριο 9/12/2017 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου-Λυκείου Λιμένα Θάσου θα γίνει το προγραμματισμένο Σεμινάριο ΚΑΡΠΑ-Επείγουσας προνοσοκομειακής βοήθειας του ΕΚΑΒ. Πρόκειται για το 3ο κατά σειρά Σεμινάριο του ΕΚΑΒ στη Θάσο. Θα εκπαιδευτούν όλοι όσοι έχουν δηλώσει συμμετοχή. Βεβαιώσεις εκπαίδευσης θα χορηγηθούν από την Κεντρική Υπηρεσία του ΕΚΑΒ και το Γραφείο Εκπαίδευσης του ΕΚΑΒ Καβάλας.

Για την κοινωνική δράση του Νομικού Προσώπου «Δημαρωγός» προς τους πολίτες της Θάσου ενημερώθηκαν από την πρόεδρο της κοινωνικής δομής του Δήμου, Αγγελική Νικήτα οι μαθητές και οι μαθήτριες του Λιμένα Θάσου