Λιμάνι Κεραμωτής

Ο Δημήτρης Αντωνίου με βίντεο και κείμενο του παρουσιάζει για μία ακόμη φορά τα μεγάλα προβλήματα που υπάρχουν στα φέρι μπόουτ.

Το ΚΚΕ καταγγέλλει πως λιμενικοί στο λιμάνι της Κεραμωτής επιτέθηκαν σε ναυτεργάτες κατά την απεργιακή τους κινητοποίηση.

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση-θρίλερ στην Καβάλα όπου 38χρονη Ρουμάνα βρέθηκε νεκρή πριν από λίγα 24ωρα. Οπως αποκαλύπτει το protothema.gr η σορός της ανασύρθηκε από θαλάσσια περιοχή στην Κεραμωτή και μαζί με το τραγικό εύρημα έρχονται στην επιφάνεια πολλά βασανιστικά ερωτηματικά. 

Ο Δήμαρχος Νέστου, προς αποφυγή περαιτέρω ανακοινώσεων που στρεβλώνουν ή επιχειρούν να αλλοιώσουν την πραγματικότητα σχετικά με το θέμα των υπηρεσιών καθαριότητας και πρασίνου στην

Για πολιτική «ακορντεόν» στο λιμάνι της Κεραμωτής και αλλοπρόσαλλες αποφάσεις, στο θέμα της καθαριότητας και συντήρησης του λιμανιού της Κεραμωτής, αναφέρει σε ανακοίνωσή του η Νομαρχιακή Επιτροπή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ.  

Στον Δήμο Νέστου επιστρέφουν οι αρμοδιότητες συντήρησης του λιμανιού και η αποκομιδή απορριμμάτων στο λιμάνι της Κεραμωτή

Ξεκάθαρη είναι η απάντηση του Υπουργείου Ναυτιλίας στην ερώτηση που κατέθεσε η βουλεύτρια Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Τάνια Ε

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση τεσσάρων μηχανημάτων παροχής νερού και ρεύματος πλωτών μέσων (pillar) στο λιμάνι της Κεραμωτής, μετά από τη σχετική απόφαση της Ο.Λ.Κ. Α.Ε. Στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παροχών του λιμανιού αφενός γιατα σκάφη αναψυχής αφετέρου δε για τα επαγγελματικά σκάφη. 

 

Με μέριμνα του Κέντρου Επιχειρήσεων του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής διακομίσθηκε το βράδυ της Δευτέρας 16 Νοεμβρίου 72χρονη γυναίκα από τον Λιμένα της Θάσου στο λιμάνι της Κεραμωτής με το  Ε/Γ-Ο/Γ ''ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Χ.'' Ν.Π. 12287,

Με φωτογραφίες που τραβήχθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 29 Αυγούστου 2020, μέλη του ΚΚΕ Καβάλας καταγγέλλουν την κυβέρνηση για την απόφαση που έλαβε πρόσφατα για την αύξηση της χωρητικότητας των επιβατικών-οχηματαγωγών πλοίων σε 85%

Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε όσους επιχείρησαν να περάσουν το πρωί της Παρασκευής 21 Φεβρουαρίου με το δρομολόγιο των 9:00 από την Κεραμωτή προς τη Θάσο.

Για παράνομη κατοχή και οπλοφορία συνελήφθη, απογευματινές ώρες χθες, ένας 32χρονος ημεδαπός, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας.
 

Ανακαλείται με απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης η προηγούμενη απόφαση που έκανε αποδεκτό το αίτημα του Δημοτικού Συμβουλίου Νέστου σχετικά με την απαγόρευση της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων στο λιμάνι της Κεραμωτής τους θερινούς μήνες. 

Επιστολή στον Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Χρυσούπολης  απέστειλε την Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου ο δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος,προκειμένου να  ενημερωθεί για την τοποθέτηση των απαγορευτικών πινακίδων για τη διέλευση των βαρέων οχημάτων από την Κεραμωτή. 

Με τέσσερις ημιυπόγειους κάδους ενισχύθηκε το λιμάνι της Κεραμωτής στο πλαίσιο της προσπάθειας του Δήμου Νέστου να διατηρήσει την περιοχή καθαρή, έπειτα από την ευαισθητοποίηση των δημοτών. Στους συγκεκριμένους κάδους τοποθετούνται σύμμεικτα απορρίμματα