λαϊκή αγορά

Το Σάββατο 27 Ιουνίου, για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, θα λειτουργήσει παράλληλη αγορά στην περιοχή της Καλαμίτσας, έμπροσθεν του κλειστού γυμναστηρίου "Αλεξάνδρα Δήμογλου". Στη συγκεκριμένη λαϊκή αγορά θα συμμετάσχουν μόνο παραγωγοί αγροτικών προϊόντων

αράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν το απόγευμα της Παρασκευής 5 Μαΐου στο δήμο Καβάλας οι παραγωγοί αγροτικών προϊόντων του νομού Καβάλας με αφορμή τα νέα μέτρα για τον τρόπο λειτουργείας της Λαϊκής Αγοράς της Καβάλας.

Επαναλειτουργούν από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι υπαίθριες λαϊκές αγορές στη Θάσο οι οποίες είχαν ανασταλεί στο πλαίσιο αντιμετώπισης της διασποράς του κορονοϊού Covid-19. Επισημαίνεται ότι, πρέπει να τηρούνται από τους πωλητές (παραγωγούς και επαγγελματίες) και τους καταναλωτές οι κανόνες λειτουργίας, όπως αυτοί αναλύονται στην υπ. αριθμ. Δ1α/Γ.Π.οικ. 27805/30-04-2020 Κ.Υ.Α. (Φ.Ε.Κ. Β΄/1640/30-04-2020)

Αύριο, Σάββατο, θα είναι εκτάκτως κλειστές όλες οι λαϊκές της χώρας, ανέφερε κατά την τακτική ενημέρωση για την πανδημία του κορονοϊού, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κανονικά θα λειτουργήσει η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας, το Σάββατο 21 Μαρτίου, με τη διάθεση πρωτογενών διατροφικών προϊόντων γης, όπως νωπά οπωροκηπευτικά, αβγά, ελιές, ελαιόλαδο, οίνος, μέλι, πουλερικά, κουνέλια και μεταποιημένα κατεψυγμένα.

Κανονικά θα λειτουργήσει το Σάββατο 14 Μαρτίου η λαϊκή αγορά της Καβάλας. Την απόφαση αυτή έλαβαν παραγωγοί και έμποροι που συμμετέχουν στην λαϊκή αγορά. Ωστόσο, εκτιμάται ότι δεν θα υπάρξει πλήρης ανάπτυξη των πάγκων αφού ορισμένοι παραγωγοί και έμποροι αποφάσισαν να μην συμμετάσχουν. 

 

Ο Δήμος Καβάλας σε συνεργασία με το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και τα Σωματεία Παραγωγών και Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Καβάλας, προχωρά στην πιλοτική εφαρμογή του μέτρου της δωρεάν μετακίνησης των κατοίκων του Νέου Ζυγού

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας λόγω της αργίας του Σαββάτου οπότε η πόλη γιορτάζει τον πολιούχο άγιό της Απόστολο Παύλο στις 29 Ιουνίου. 

Την Τετάρτη 27 Ιουνίου 2018 αντί του Σαββάτου 30 Ιουνίου θα λειτουργήσει σύμφωνα με ανακοίνωση των μικροπωλητών η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας την ερχόμενη εβδομάδα λόγω της διεξαγωγής του 7th Kavala Air Sea Show.

Με ανακοίνωσή του ο Δήμος Καβάλας παρακαλεί τους επαγγελματίες της Λαϊκής Αγοράς το Σάββατο 5 Μαΐου να έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους μέχρι τη 1:00 μετά το μεσημέρι λόγω των προγραμματισμένων

Την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθεί η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας για την εβδομάδα που διανύουμε καθώς το Σάββατο (ημέρα της καθορισμένης διεξαγωγής της) τυχαίνει να συμπέφτει με τον εορτασμό των Θεοφανείων.

  Ο Δήμος Κομοτηνής γνωστοποιεί  ότι θα διατεθούν τριάντα οκτώ(38) κενές θέσεις στη λαϊκή αγορά Κομοτηνής, ήτοι είκοσι οκτώ(28) σε επαγγελματίες και δέκα(10) σε παραγωγούς πωλητές λαϊκών αγορών, σύμφωνα με το άρθρο 5 του Κανονισμού Λειτουργίας λαϊκής αγοράς (Α.Δ.Σ. 198/2016) τηρουμένων των άρθρων 3 & 5 του Ν.4264/14

Με απόφαση της δημάρχου Δήμητρας Τσανάκα μεταφέρεται η λαϊκή αγορά από την ημέρα του Σαββάτου 15 Αυγούστου 2015...

Συνελήφθη στο χώρο της λαϊκής αγοράς στην Καβάλα ένας 49χρονος υπήκοος Βουλγαρίας λίγη ώρα μετά την απόπειρά του να αφαιρέσει από θήκη καροτσιού μιας Καβαλιώτισσας, ένα πορτοφόλι...