Κώστας Δασκάλου

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου του 40χρονου υπαλλήλου του δήμου Καβάλας Κώστα Δασκάλου.

Αγρια επίθεση από κάποιους που θέλησαν να της κλείσουν το στόμα δέχτηκε η μάρτυρας «κλειδί» στο θρίλερ του θανάτου του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, που βρέθηκε νεκρός σε ένα πηγάδι

Αλλη μια μαρτυρία «φωτιά» οδηγεί τις αστυνομικές Αρχές ένα βήμα πιο κοντά στην εκτίμηση ότι ήταν εγκληματική ενέργεια ο θάνατος του δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, που βρέθηκε νεκρός μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου στην Καβάλα στις 20 Δεκεμβρίου, σχεδόν έναν μήνα μετά την εξαφάνισή του στις 24 Νοεμβρίου, γράφει η εφημερίδα espresso. 

«Τρέχουν» οι εξελίξεις αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο Κώστας Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου.

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις μετά το ρεπορτάζ της «Espresso» αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο ο 40χρονος δημοτικός υπάλληλος Κώστας Δασκάλου, που είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου.

 

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη εξελίσσεται ο θάνατος του 40χρονου δημοτικού υπαλλήλου Κώστα Δασκάλου, ο οποίος είχε εξαφανιστεί στις 24 Νοεμβρίου από την Καβάλα και το πτώμα του βρέθηκε στις 20 Δεκεμβρίου μέσα σε ένα πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου, με τον θάνατό του να αποδίδεται αρχικά σε ατύχημα.

 

Σε πνιγμό αποδίδεται ο θάνατος του Κώστας Δασκάλου, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, όπου το πτώμα του βρέθηκε σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου (δες ΕΔΩ) το μεσημέρι της Κυριακής (20/12). 
 

Νεκρός μέσα σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιαλίου Καβάλας, βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο 40χρονος δημοτικός υπάλληλος τα ίχνη του οποίου είχαν χαθεί από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου (δες ΕΔΩ). Στο σημείο έσπευσε ο ιατροδικαστής. 

 

Αναγνωρίστηκε το πτώμα που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) σε πηγάδι στην περιοχή του Περιγιλίου και ανήκει στον Κώστα Δασκάλου..

 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι προσπάθειες ανάσυρσης του πτώματος, που εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής (20/12) σε απομακρυσμένη περιοχή του Περιγιαλίου στην Καβάλα (δες

Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό του αγνοούμενου Κώστα Δασκάλου, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν στις 24 Νοεμβρίου στην Καβάλα.  

 

Στην εξαφάνιση του δημοτικού υπαλλήλου από την Καβάλα Κώστα Δασκάλου αναφέρθηκε και στην εκπομπή "Φως στο τούνελ" τής Παρασκευής 18 Δεκεμβρίου η Αγγελική Νικολούλη. Σημείωσε πως οι έρευνες συνεχίζονται καθώς δεν υπάρχει κανένα σημάδι του εξαφανισθέντος, είτε ζωντανού, είτε νεκρού. 

Απαντήσεις στα ερωτήματα που απασχολούν το θρίλερ της εξαφάνισης του Κώστα Δασκάλου από την Καβάλα προσπάθησε να δώσει η Αγγελική Νικολούλη, μέσα από την εκπομπή του alpha "Φως στο Τούνελ" το βράδυ ητς Παρασκευής (11/12).

Άκαρπες είναι μέχρι τώρα οι έρευνες για τον 40χρονο Καβαλιώτη Κώστα Δασκάλου ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Τρίτη. Πάνω σαράντα άτομα συμμετείχαν στη χθεσινή επιχείρηση που συντόνισε η Αστυνομία με τη συνεργασία της Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας

Χάθηκε από την Τρίτη 24 Νοεμβρίου το πρωί στην Καβάλα και αναζητείται από την οικογένειά του ο Κώστας Δασκάλου. Τηλέφωνο Επικοινωνίας: 2513012356