Κάτω Νευροκόπι

Οι αντικυκλωνικές συνθήκες και η απουσία ισχυρών ανέμων που επικρατούν στα Βαλκάνια και στην Ελλάδα, ευνοούν τον σχηματισμό οµίχλης ακτινοβολίας κυρίως σε λεκανοπέδια και οροπέδια τις πρώτες πρωινές ώρες. 

Μετά την πετυχημένη διοργάνωση FROZEN PEAKS 2021 που έλαβε χώρα τον Ιούνιο στο Κάτω Νευροκόπι, έρχονται οι αγώνες βουνού Nevrokopi Trail 2021. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση το 2019 απέσπασε τα θετικότερα και ευμενή σχόλια του συνόλου των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτή ενώ το 2020 η διοργάνωση δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των μέτρων περιορισμού της εξάπλωσης του ιού covid-19.  

Mία 82χρονη από το Νευροκόπι Δράμας κατέληξε το βράδυ της Παρασκευής (25/9) στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης.

Αυξάνεται η λίστα των νεκρών στην χώρα μας από τον κωρονοϊό, με δύο νέους θανάτους στο νοσοκομείο αναφοράς της Αλεξανδρούπολης. Πρόκειται για έναν 78χρονο από το Κάτω Νευροκόπι Δράμας και για έναν 67χρονο από την Αλεξανδρούπολη, όπως έγινε γνωστό το πρωί της Πέμπτης 24/9. 

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε άτομο έπειτα από εκτροπή και ανατροπή γεωργικού ελκυστήρα, στον δήμο Κάτω Νευροκοπίου Δράμας. Επιχείρησαν 5 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

Οι Γιατροί του Κόσμου συνεχίζουν να βρίσκονται στα πιο απομακρυσμένα σημεία της Ελλάδας,παρέχοντας δωρεάν πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα σε συνανθρώπους μας.

Μετά την πετυχημένη διοργάνωση FROZENPEAKS που έλαβε χώρα τον Μάιο στο Κάτω Νευροκόπι, έρχονται οι αγώνες βουνού Nevrokopi Trail. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η διοργάνωση πέρυσι απέσπασε τα θετικότερα και ευμενή σχόλια του συνόλου των αθλητών που συμμετείχαν σε αυτήν. 

 

Στην ενημέρωσε που διοργάνωσε ο Σύλλογος Αγροτών Κάτω Νευροκοπίου με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής συμμετείχε ο βουλευτής Δράμας του Ποταμιού, Κυριάκος Χαρακίδης…