Κάρυανη

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 25 Ιουλίου από τη θαλάσσια περιοχή ελεύθερης παραλίας στην Κάρυανη του Δήμου Παγγαίου, 57χρονη.

Τη ζωή του έχασε το μεσημέρι της Τετάρτης 19 Ιουλίου ένας άνδρας ηλικίας 82 έως 84 ετών στην παραλία της Κάριανης κοντά στις κατασκηνώσεις Αλεξάνδρα.

Η φωτιά προκλήθηκε από εργασίες σε αμπελώνα καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες, εργάτες έκοβαν τα σίδερα του φράχτη με σιδηροτροχό, και σπίθες που πετάχτηκαν στα ξερά κλαδιά σε συνδυασμό με το αεράκι που έπνεε στην περιοχή, ήταν αρκετά για να προκληθεί η φωτιά.

Τραύματα από πυροβόλο όπλο έφερε ένας άνδρας που έχασε τη ζωή του σε ηλικία 58 ετών και ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός τη Δευτέρα  24 Αυγούστου σε αγροτική περιοχή στην Κάριανη Καβάλας

Ένα μικρό δελφίνι εντοπίστηκε νεκρό το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου στην παραλία της Κάρυανης. Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή του ο υποψήφιος δήμαρχος Παγγαίου Γιώργος Γερομάρκος ο εντοπισμός του έγινε από μέλος της παράταξης «Παγγαίο Αύριο» του είναι επικεφαλής. Συγκεκριμένα αναφέρει: 

Η ΔΕΥΑΑ Παγγαίου ενημερώνει τους καταναλωτές της  ότι κατά τις 28/7/2015  και 29/7/2015 υπήρξαν διακοπές  στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της ΔΕΗ της περιοχής Μονολίθου.  Το αποτέλεσμα είναι  η ανεπαρκής υδροδότηση των οικισμών Κάρυανης, Ορφανίου και Οφρυνίου και οι αντίστοιχες παραλίες τους