καρκίνος του μαστού

Ενημερωτική δράση διοργανώνει το Γραφείο Εκπαίδευσης της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου Καβάλας.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του καρκίνου του μαστού, η Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος με εξειδίκευση στα αυτοάνοσα και μετεκπαίδευση στη φυτοφαγία, Δέσποινα Μαρσέλου, εξετάζει όλα αυτά που μπορούμε να κάνουμε από διατροφική σκοπιά για να προστατευτούμε.

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού είναι η 25η Οκτωβρίου και μια ευκαιρία για ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση γύρω από την ασθένεια που προσβάλλει στη συντριπτική πλειοψηφία τις γυναίκες.

Μία δράση ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης του κοινού για τον καρκίνο του μαστού πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου, στον δημοτικό κήπο Καβάλας, υπό την ευθύνη του Κέντρου Κοινότητας Καβάλας και του Κέντρου Υγείας Καβάλας.

“Ο Οκτώβριος είναι μήνας ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της συγκεκριμένης νόσου.

Τα οφέλη της σωματικής δραστηριότητας στην επιβίωση των ασθενών που έχουν διαγνωστεί με καρκίνο μαστού.

Μέλη του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», διέσχισαν το Φαράγγι της Σαμαριάς μεταφέροντας το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται και μετά τον καρκίνο του μαστού.

Η κοινωνία της Καβάλας, ενεργή, δραστήρια και ευαισθητοποιημένη, δηλώνει παρούσα στην κοινή προσπάθεια αφύπνισης και ενημέρωσης γ

Η εκδήλωση είναι ανοικτή προς όλους και σκοπό έχει πέρα από την ενημέρωση και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου εθελοντών κατά του καρκίνου Ν. Καβάλας για την επίτευξη των σκοπών του.

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα της γιορτής της Γυναίκας καλούμε όλες τις γυναίκες στο Α΄ ΚΑΠΗ Θάσου (Λιμένα) την Τρίτη, 08.03.2016 και ώρα 17.30 μ.μ. σε μια ενημερωτική εκδήλωση με θέμα : «Καρκίνος Μαστού, ένα γυναικείο ζήτημα»