Ηρακλής Καβάλας

Η 16η αγωνιστική της Β’ ΕΠΣ Καβάλας διεξήχθη την Κυριακή (24/03).

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Ανακοίνωση για τη λειτουργία Ακαδημίας ποδοσφαίρου μικρών τμημάτων αλλά και την αναζήτηση προπονητή εξέδωσε ο Ηρακλής Καβάλας.

Ο Ηρακλής Καβάλας ανακοίνωσε πως ολοκληρώθηκε η συνεργασία της ομάδας με τον προπονητή Ιορδάνη Στυλιανίδη.

Μετά την ανακοίνωση του Ηρακλή Καβάλας, που ανέφερε πως η ΑΕΚ Καβάλας άσκησε βέτο για να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής σε φιλανθρωπικό τουρνουά στο Βερούλειο στάδιο, η ΑΕΚ Καβάλας και ο πρόεδρος της, ο κ. Αθανάσιος Πέτκας απαντούν με νέα ανακοίνωση.

Στις 2 Ιανουαρίου θα διοργανωθεί στο Βερούλειο φιλανθρωπικό τουρνουά ποδοσφαίρου. Η γενική γραμματέας του Ηρακλή Καβάλας Κυριακή Δασκαλούδη εξέδωσε ανακοίνωση, τονίζοντας πως οι ομάδες της ΑΕΚ Καβάλας και του Βύρωνα, άσκησαν βέτο έτσι ώστε να μην συμμετάσχει ο Ηρακλής στη φιλανθρωπική δράση, παρότι αρχικά είχε συμφωνηθεί να συμμετάσχει.

Μετά από 20 χρόνια στα παρκέ, ο «οδοστρωτήρας» ή αλλιώς ο «Big Sofo», όπως ήταν κάποια από τα παρατσούκλια του, ρίχνει αυλαία σε μία γεμάτη καριέρα, αγωνιζόμενος σε κορυφαίο συλλογικό επίπεδο αλλά και στην Εθνική. Ωστόσο ο Σοφοκλής δεν ξεχνά όταν έπαιζε μπάσκετ με τους φίλους του στην Καβάλα.