γυμνάσια

Διαδραστικό παιχνίδι για μαθητές γυμνασίου και λυκείου πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Αναγνωστήριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Καβάλας.

Ολες τις πληροφορίες για τη διεξαγωγή των προαγωγικών και απολυτήριω

Η Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση Καβάλας απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την πλήρωση κενών θέσεων προσωρινών διευθυντών στο Γενικό Λύκειο Νέας Περάμου στο Γυμνάσιο Αμυγδαλεώνα, στο Γυμνάσιο Ελευθερούπολης, στο 1° Γυμνάσιο Χρυσούπολης και στο 1° επαγγελματικό Λύκειο Χρυσούπολης. 

Τον τρόπο, με τον οποίο οι μαθητές Δημοτικών και Γυμνασίων θα επιστρέψουν στα θρανία μετά το Πάσχα, πότε θα διεξαχθούν οι Πανελλαδικές εξετάσεις,

Ανοίγουν κανονικά τα Γυμνάσια και Λύκεια στο νομό Καβάλας την Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου, καθώς δεν συμπεριλαμβάνεται στον χάρτη με τις «κόκκινες» περιοχές. Η αγορά παραμένει ανοιχτη ως έχει, ενώ σηκώνουν ρολά τα πρακτορεία ΟΠΑΠ. 

 

Καμία συζήτηση δεν θα γίνει αυτή την εβδομάδα από την επιτροπή του υπουργείου Υγείας το θέμα για το άνοιγμα των σχολείων της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, Γυμνάσια και Λύκεια δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. 

 

Μετά την ανακοίνωση για γενικό lockdown στη χώρα, έτοιμο να προχωρήσει από την ερχόμενη Δευτέρα στην εξ΄ αποστάσεως διδασκαλία των μαθητών στα Γυμνάσια και τα Λύκεια είναι το υπουργείο Παιδείας, δηλώνοντας ότι έχει εξασφαλίσει όλα τα τεχνολογικά μέσα.

 

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά στην υλοποίηση μίας πάγιας θέσης για την Ειδική Αγωγή. Πιο συγκεκριμένα,  με το ΦΕΚ Β2532/2016 κατά τη σχολική χρονιά 2016-17 αυξάνονται κατά 20% τα Τμήματα Ένταξης και κατά 8% τα Ειδικά Σχολεία