Γρηγόρης Παπαεμμανουήλ

Ότι χρησιμοποιεί την αντιπεριφέρεια Δράμας για εκδηλώσεις ιδιωτικής εταιρείας χωρίς έγκριση καταγγέλλει τον αντιπεριφερειάρχη Δράμας Γρηγόρη Παπαεμμανουήλ, η περιφερειακή παράταξη “Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία”.

Καταγγελία για κατάχρηση του υπηρεσιακού οχήματος στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης που βρέθηκε τις προηγούμενες ημέρες σε beach bar "Πεπόνι" των Αμμολόφων προχωρά η παράταξή του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ «Περιφερειακή Σύνθεση».

Ο Γρ. Παπαεμμανουήλ ήταν στο «Πεπόνι» με το όχημα της Π.Ε. Δράμας. «Ήταν λάθος μου. Απολογούμαι για αυτό», είπε ο αντιπεριφερειάρχης Δράμας.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο Οικουμενικός Πατριάρχης μίλησε για τον Δράμας Παύλο, συλλυπούμενος τη μητέρα και την αδελφή του αειμνήστου Ιεράρχου.

Με πρωτοβουλία της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας και τη σύμπραξη της Δράμας και των ιστορικών αθλητικών συλλόγων ΑΟ Καβάλα και Δόξα Δράμα

Ο Τομέας Πολιτισμού και Αθλητισμού της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης θέλοντας να αναδείξει την τεράστια συμβολή της Εκκλησίας στην Ελληνική Επανάσταση του 1821, απευθύνθηκε στον Σεβα