Γιώργος Δημητρίου

Δείτε το βίντεο του Γιώργου Δημητρίου και ενημερωθείτε για τα κριτήρια με τα οποία μπορείτε να αγοράσετε τζαμάκι και θήκη για το κινητό σας τηλέφωνο. 

Τη δυνατότητα να αποθηκεύουν το πιστοποιητικό ταυτοπροσωπίας στο κινητό τους έχουν πλέον οι πολίτες, καθώς από το πρωί της Τρίτης 28 Δεκεμβρίου είναι διαθέσιμη στις πλατφόρμες iOS και Android για κινητές συσκευές και tablet η νέα έκδοση της εφαρμογής Covid Free GR Wallet.

Στον αέρα είναι το νέο βιντεοκλίπ του δημοφιλούς στη νεολαία τραγουδιστή Tus (κατά κόσμον Χρήστου Τούση) για το κομμάτι με τίτλο «Αφιερωμένο». 

 

Πρεμιέρα έκανε σήμερα 7 Ιουλίου στις 12:00 το μεσημέρι το νέο video clip του τραγουδιού «κάνε πίσω» του γνωστού ράπερ TUS που γυρίστηκε στην Καβάλα πριν από μερικές ημέρες. 

Στην Καβάλα βρέθηκε την εβδομάδα που πέρασε ο γνωστός ράπερ τραγουδιστής TUS (Χρήστος Τούσης) για τα γυρίσματα δυο video clip των τραγουδιών του «Αφιερωμένο» και «Κάνε πίσω». Τα γυρίσματα τα οποία επιμελήθηκε ο Καβαλιώτης εικονολήπτης και μοντέρ Γιώργος Δημητρίου έγιναν...