Γιάννης Κελγιώργης

Ο δημοτικός σύμβουλος Καβάλας, Γιάννης Εριφυλλίδης, είχε συναντήσεις με την πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Φιλίππων, Ευγενία Φιλόσογλου και τον πρόεδρο του Εμπορικού συλλόγου Καβάλας, Γιάννη Κελγιώργη, την Τετάρτη (24/01).

Οριζόντιο μέτρο επί δικαίων και αδίκων χαρακτήρισε το νέο φορολογικό νομοσχέδιο που ετοιμάζει η κυβέρνηση για τους ελεύθερους επαγγελματίες, μιλώντας στον KavalaNews 102,8 ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι έμποροι της χώρας περιέγραψε μιλώντας στον KavalaNews 102,8 και στον Ευριπίδη Ταρασίδη, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

Ανακοινώθηκε η παράταξη Ενωτική Συνεργασία Εμπόρων που θα συμμετέχει στις εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, με τον Γιάννη Κελγιώργη επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο.

«Η Καβάλα πρέπει να αποκτήσει το δικό της ύφος την περίοδο των Χριστουγέννων και να μπει στο κάδρο των Χριστουγεννιάτικων προορισμών όπως άλλες περιοχές της χώρας», είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

«Είναι γελοίο αυτό που συνέβη με την επιστρεπτέα. Υπάρχει συσσωρευμένη οργή που κάποια στιγμή θα ξεχειλίσει. Πρέπει να αποσυρθεί το συγκεκριμένο μέτρο μήπως και μπορέσουμε να κρατηθούμε στο χειμώνα που έρχεται», δηλώνει στον KavalaNews 102.8 ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης.

Όπως είπε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης στον KavalaNews102.8 οριστικοποιούνται τα μουσικά σχήματα που θα συμβάλλουν σε ένα κλίμα εορταστικό για την αγορά.

«Είχαμε μεγάλες προσδοκίες για την Μεγάλη Εβδομάδα.

Τρίτος στις εκλογές της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών αναδείχθηκε ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. Ο ίδιος ευχαρίστησε τα μέλη της Ομοσπονδίας για την ψήφο τους. 

«Η κατάσταση έχει καλυτερεύσει καθώς παρά τα πολλά κρούσματα ο κόσμος δεν νοσεί ιδιαίτερα γεγονός που μας κάνει να πιστεύουμε πως τα πράγματα με την αγορά θα πάνε καλύτερα, λέει στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. 

«Η αγορά είναι στα χειρότερα της. Δεν έχουμε ξανά δει ποτέ παρόμοια κατάσταση.

«Πρέπει να ληφθούν γενναίες αποφάσεις. Υπάρχουν δεκάδες καπναποθήκες που είναι κουφάρια.

Όπως είπε η χρονιά κλείνει με πολύ αρνητικό πρόσημο: «Λίγο πριν από τα Χριστούγεννα φάνηκε μία κίνηση, το γιορτινό κλίμα επισκιάστηκε από την ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων». 

Ενώσαμε τη φωνή μας με 25 ακόμα Εμπορικούς Συλλόγους σε όλη τη χώρα και ζητάμε την αλλαγή της Κοινής Υπουργικής Απόφασης που ορίζει το άνοιγμα των εμπορικών καταστημάτων στις 10:00 το πρωί αντί στις 8:30 είπε στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του εμπορικού συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης.

«Το λιανεμπόριο ζητάει τη στήριξη της πολιτείας.

Τα μέτρα που ανακοινώθηκαν από την κυβέρνηση για τα εμπορικά καταστήματα σχολιάζει με ανάρτησή του ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας Γιάννης Κελγιώργης. 

Από την Δευτέρα 1/11 άρχισαν οι φθινοπωρινές ενδιάμεσες εκπτώσεις, οι οποίες θα διαρκέσουν έως τις 15 Νοεμβρίου. Τα καταστήματα, έχουν τη δυνατότητα να λειτουργήσουν την Κυριακή 7 Νοεμβρίου με προτεινόμενο ωράριο από τις 11:00 έως τις 6:00.

Χαμόγελα επικρατούν στον εμπορικό κόσμο της Καβάλας με την κίνηση στην αγορά της πόλης να καταγράφει αξιοσημείωτη αύξηση σε συνδυασμό με τους τουρίστες.

Την θάλασσα και όχι την ανοιχτή αγορά φαίνεται πως επέλεξαν οι Καβαλιώτες την Κυριακή (11/7). 

 

Σε ιστορικά χαμηλά κινείται η αγοραστική κίνηση στην πόλη της Καβάλας λέει στον KavalaNews 102,8 ο γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου, Γιάννης Κελγιώργης.

«Λευκή νύχτα» στα καταστήματα της Καβάλας μέσα στο καλοκαίρι προετοιμάζει ο Εμπορικός Σύλλογος, μετά το… διάλλειμα του 2020 λόγω της πανδημίας και των αυστηρών μέτρων. 

 

Το Πάσχα περιμένει ο εμπορικός κόσμος της Καβάλας ώστε να καταφέρει να «ανασάνει»  μετά από μία μακρά περίοδο αβεβαιότητας. 

 

Αγανακτισμένοι με τα μέτρα «ακορντεόν» αλλά και με το ενδεχόμενο επιβολής ενός νέου lockdownείναι οι επιχειρηματίες της Καβάλας, βλέποντας ότι δεν είναι το λιανεμπόριο αυτό που προκαλεί το πρόβλημα, αλλά η λήψη λάθος μέτρων. 

Για 9 στις 10 εμπορικές επιχειρήσεις οι πωλήσεις των χειμερινών εκπτώσεων ήταν χειρότερες σε σχέση με τις προσδοκίες τους σύμφωνα με έρευνα της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας.

Από νωρίς το πρωί της Δευτέρας (18/1) τα εμπορικά καταστήματα, σε όλη τη χώρα, σήκωσαν ρολά υποδέχθηκαν τους πελάτες.

 

Σφοδρές αντιδράσεις στον εμπορικό κόσμο προκάλεσαν οι ανακοινώσεις για την λειτουργία της αγοράς με το μέτρο του click-away, δηλαδή με τη λειτουργία των καταστημάτων να περιορίζεται μόνο για την παράδοση παραγγελιών

Συνολικά, 110 καταστήματα που δραστηριοποιούνται στην αγορά των εποχικών ειδών θα ανοίξουν από την ερχόμενη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου, και θα λειτουργήσουν με διευρυμένο ωράριο. Ωστόσο στην Καβάλα δεν υπάρχει κάνενα τέτοιου είδους κατάστημα.