φόνος

Στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» και στον Στρατή Λημνιό μίλησε η μητέρα του 29χρονου σήμερα δράστη από την Καβάλα που τον Σεπτέμβριο του 2018 σκότωσε τον 89χρονο παππού και την 84χρονη γιαγιά του στο σπίτι τους στον Προφήτη Ηλία.

Σε ψυχιατρείο και όχι στη φυλακή θα παραμείνει έγκλειστος, ο 22χρονος που τον Σεπτέμβριο του 2018 σκότωσε σε κατοικία στον Προφήτη Ηλία τον παππού και την γιαγιά του.

Την Τρίτη (07/02) στο Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θράκης η συνέχεια της δίκης του δράστη του διπλού φονικού στην Χρυσούπολη που το καλοκαίρι του 2019 είχε σοκάρει το πανελλήνιο, όταν πυροβόλησε και σκότωσε μια 67χρονη και τον 42χρονο γιο της, πατέρα δύο παιδιών.

Οι καταθέσεις, τα νέα στοιχεία και τα ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας καθηλώνουν. Πίσω από την εξαφάνιση και τον θάνατο του 42χρονου, οι σκοτεινές κινήσεις αρχίζουν να φωτίζονται και να αποκαλύπτουν το έγκλημα. Τη δολοφονία του επιχειρηματία και τη μεταφορά της σορού του, από την Καβάλα στις Σέρρες.

 

Η Αστυνομία ανακοίνωσε σχετικά με το περιστατικό της ανθρωποκτονίας (ΔΕΙΤΕ ρεπορτάζ ΕΔΩ) τα εξής:  

Την πόρτα του εισαγγελέα πέρασε σήμερα ο 42χρονος που την περασμένη Παρασκευή τραυμάτισε θανάσιμα δύο γείτονές του, μητέρα και γιο, 67 και 43 ετών, στη Χρυσούπολη Καβάλας

Από την ώρα που έγινε γνωστή η διπλή ανθρωποκτονία στη Χρυσούπολη, πολύς λόγος γίνεται στα κοινωνικά δίκτυα αν ο 42χρονος δράστης κατείχε νόμιμα ή όχι την κυνηγετική καραμπίνα με τ

Περιγραφές για τον δράστη και τα θύματα του διπλού φονικού δίνουν κάτοικοι της Χρυσούπολης, σε ρεπορτάζ του Νίκου Χατζηγιοβανάκη που μετέδωσε το Center TV

Γνωστά άτομα στην τοπική κοινωνία της Χρυσούπολης ήταν τόσο τα δύο θύματα όσο και ο φερόμενος ως δράστης του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία στη Χρυσούπολη από το διπλό φονικό στην περιοχή της Ποντιάδας και κυρίως για την τελείως ασήμαντη αφορμή για την οποία χάθηκαν δύο ζωές. 

 

Ειδικότερα, ο 24χρονος, ευρισκόμενος στην οικία όπου διαμένει στην Καβάλα, κατάφερε πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι, στον παππού και τη γιαγιά του, ηλικίας 89 και 84 ετών αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τους. 

Νεκροί βρέθηκαν μέσα στο σπίτι τους δύο ηλικιωμένοι στην περιοχή του Προφήτη Ηλία στην Καβάλα. Πρόκειται για ανδρόγυνο το οποίο έφερε πολλαπλές μαχαιριές.