Ευρωεκλογές

Η “ΝΙΚΗ” κατάφερε να εκλέξει τον πρώτο ευρωβουλευτή της, το γνωστό ηθοποιό, Νίκο Αναδιώτη.

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ Καβάλας, ευχαριστώντας τους ψηφοφόρους που ανέδειξαν το ΠΑΣΟΚ δεύτερη πολιτική δύναμη στον Νομό Καβάλας. Δείτε τα τελικά αποτελέσματα στην Καβάλα ΕΔΩ.

Ο βουλευτής Καβάλας, Μακάριος Λαζαρίδης, σε δήλωση του τονίζει πως είναι σημαντικό να είναι ισχυρή η Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές, για να ακούγεται δυνατά η φωνή της Ελλάδας στις Βρυξέλλες, και για να πρωταγωνιστήσει η χώρα, στις επόμενες μεγάλες ευρωπαϊκές προκλήσεις, όπως η δημιουργία Κοινού Αμυντικού Ταμείου και η διαμόρφωση της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

Ανδρες, πενηντάρηδες, δικηγόροι, πανεπιστημιακοί, γιατροί και δημοσιογράφοι, είναι τα επικρατέστερα προφίλ των υποψηφίων που συνθέτουν τα ευρωψηφοδέλτια των ελληνικών κομμάτων, σύμφωνα με το νέο κείμενο πολιτικής του Κέντρου Φιλελεύθερων Μελετών (ΚΕΦΙΜ).

Ο βουλευτής Καβάλας, Γιάννης Πασχαλίδης, κάνει κάλεσμα στους ψηφοφόρους να πάνε στις κάλπες, και τονίζει πως η συμμετοχή του κόσμου στις Ευρωεκλογές αποτελεί ζήτημα εξαιρετικής σημασίας. 

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, έγινε σύσκεψη στην Καβάλα με τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, πρόεδρο της Ομοσπονδίας συνταξιούχων ΙΚΑ και επικουρικών ταμείων μισθωτών Ελλάδας και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων.

Στα πλαίσια της προεκλογικής δραστηριότητας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιούνη, θα γίνει σύσκεψη με τον Δήμο Κουμπούρη, υποψήφιο ευρωβουλευτή, πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ και Επικουρικών Ταμείων Μισθωτών Ελλάδας και πρόεδρο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Συνταξιούχων στην Καβάλα.

Οι αναποφάσιστοι ψηφοφόροι - πολίτες που επιθυμούν να εξερευνήσουν τις πολιτικές τους προτιμήσεις για τις επερχόμενες ευρωεκλογές, είναι αρκετοί.

Η ΔΕΕΠ Καβάλας είχε πολιτική εκδήλωση την Κυριακή (02/06), με ομιλητή τον αντιπρόεδρο του ΕΛΚ, πρώην πρόεδρο της ΝΔ και ευρωβουλευτή Βαγγέλη Μεϊμαράκη. Χαιρετισμό απηύθυναν η ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής και επίτιμος αρχηγός ΓΕΑ, Μπλιούμης Γιώργος. 

Την πεποίθησή του ότι η Ελληνική Λύση θα ανεβάσει τα ποσοστά της στην ευρωεκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου εξέφρασε μιλώντας στον δημοσιογράφο Σπύρο Λάτσα ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του κόμματος ο οποίος κατάγεται από το Δοξάτο της Δράμας Μιχάλης Κουρτίδης.

Περιοδεία στην Καβάλα έκανε την Παρασκευή (31/05), ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Σωκράτης Φάμελλος.

Την περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, συνεχίζει ο πρόεδρος της κοινοβουλευ

Ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης, θα επισκεφθεί τη Θάσο, με κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.

Η περιοδεία και οι πολιτικές εκδηλώσεις του ΚΚΕ στον Νομό Καβάλας, συνεχίζονται ενόψει των ευρωεκλογών.

Την Πέμπτη (30/05), το ΚΚΕ θα έχει κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στην παραλία της Καβάλας (έναντι Λιμεναρχείου) στις 20:00 το απόγευμα, με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ. 

Ο βουλευτής Καβάλας, Νίκος Παναγιωτόπουλος, σε πολιτική εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να πάρει μεγάλες αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον της και πως είναι εθνικά κρίσιμο για την Ελλάδα να είναι σταθερή και αξιόπιστη δύναμη στο ευρωπαϊκό περιβάλλον.

Οι υποψήφιες ευρωβουλεύτριες του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Π.Σ., Έλενα Κουντουρά (νυν ευρωβουλευτής) και Μέλπω Λεκατσά, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην περιφέρεια ΑΜΘ, θα επισκεφθούν την Καβάλα

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού κέντρου Ν. Καβάλας, θα διοργανώσει ανοιχτή εκδήλωση με την συμμετοχή υποψηφίων ευρωβουλευτών, την Πέμπτη 23 Μαΐου, και ώρα 20:00 στην αίθουσα του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας (Δαγκλή 19).

Η διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ν. Καβάλας οργανώνει ανοιχτή εκδήλωση – ομιλία με την συμμετοχή υποψηφίων Ευρωβουλευτών από τα κοινοβουλευτικά κόμματα

Οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές με το "Πράσινο Κίνημα", Αλέξης Γεωργούλης και Μαρία Παναγιώτου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο της Καβάλας, την Τρίτη (21/05).

Στη Θάσο θα περιοδεύσει την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Μαΐου ο Διονύσης Κλάδης, μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΚΚΕ, γραμματέας της κόμματος στην ΑΜΘ και περιφερειακός σύμβουλος, στα πλαίσια της πολιτικής δραστηριότητας του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Την ελπίδα της ότι στις επικ

Ο Ανδρέας Σπυρόπουλος, Γραμματέας Κ.Π.Ε. και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφθεί την Καβάλα.

Σελίδες