Εύα Οικονόμου Βαμβακά

Σε συνάντηση που είχαν ο προέδρος του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας Σωκράτης Μποζούδης και η καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Εύα Οικονόμου-Βαμβακά με τον περιφερειάρχη ΑΜΘ Χρήστο Μέτιο, ενημερώθηκαν πως το ΔΗΠΕΘΕ της Καβάλας αλλά και αυτό της Κομοτηνής θα ενισχυθούν με 60.000 ευρώ από πόρους του Εθνικού Προγράμματος Ανάπτυξης (ΕΠΑ).

 

Η πρώτη φετινή παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας μετά από δυόμιση μήνες προετοιμασίας είναι γεγονός.  

Το “Love Love Love” από τον βραβευμένο θεατρικό συγγραφέα Μάικ Μπάρτλετ σε σκηνοθεσία της Λητούς Τριανταφυλλίδη, έρχεται στο θέατρο “Αντιγόνη Βαλάκου” για εννιά παραστάσεις (3 έως 5 Μαρτίου, 10 έως 12 Μαρτίου και 17 έως 19 Μαρτίου).

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας θα διοργανώσει κύκλο σεμιναρίων υποκριτικής με ελεύθερη συμμετοχή από την Κυριακή (12/02) έως και την Κυριακή (19/03).

Μία πρωτοποριακή δράση θα αρχίσει από το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας, καθώς για πρώτη φορά θα διοργανώθει ένα βιωματικό εργαστήριο εφήβων, με σκοπό να φανεί η θεραπευτική επίδραση που μπορεί να έχει το θέατρο στη ζωή.

Αν και έχει ανακοινωθεί σχεδόν εδώ κι έναν μήνα ότι θα είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ, μόλις χθες Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου έπεσαν οι τελικές υπογραφές ώστε να μπορεί να αναλάβει κι επισήμως τα καθήκοντά της.

Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Καβάλας παρουσιάζει την χριστουγεννιάτικη παράσταση της ομάδας Εν Δυνάμει «Γουτού Γουπατού» και αντί για εισιτήριο, ζητά από τους ανθρώπους που θα τη δουν να φέρουν στο θέατρο τρόφιμα μακράς διαρκείας τα οποία θα δοθούν στους συμπολίτες μας που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.

Η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Καβάλας Εύα Οικονόμου Βαμβακά, κάνει κάλεσμα στους επαγγελματίες καλλιτέχνες της πόλης για γνωριμία.

Η ηθοποιός και σκηνοθέτρια Εύα Οικονόμου – Βαμβακά είναι η νέα καλλιτεχνική διευθύντρια του ΔΗΠΕΘΕ Καβάλας, σύμφωνα με την απόφαση που έλαβε η διοίκηση του νομικού προσώπου το απόγευμα της Πέμπτης 13 Οκτωβρίου...