Ελευθέρια 2018

Όσοι/ες παρευρέθηκαν στη χορωδιακή συνάντηση «Στα βήματα του Αποστόλου Παύλου» που πραγματοποιήθηκε την 1η Ιουλίου στο Αρχαίο Θέατρο Φιλίππων, στο πλαίσιο των Ελευθερίων 2018, έγιναν μάρτυρες ενός πρωτόγνωρου περιστατικού. 

"Η τέχνη ανάμεσα μας" ήταν ο τίτλος του 3ου κύκλου ξεναγικών δράσεων που πραγματοποιούνται στο πλαίσιο των εκδηλώσεων "Ελευθέρια 2018".

Αλλάζουν προληπτικά χώρο διεξαγωγής οι εκδηλώσεις του Δήμου Καβάλας για τα "Ελευθέρια 2018" λόγω έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρικών φαινομένων που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία. 

Την παράσταση «Παράθυρο στον Κόσμο της Ποίησης και της Μουσικής» παρουσιάζει το εργαστήρι Θεάτρου Ανάβασις την Τετάρτη, 13 Ιουνίου και ώρα 21:15, στο Θέατρο Αντιγόνη Βαλάκου.

Άρχισαν, το βράδυ της Παρασκευής 8 Ιουνίου, οι εκδηλώσεις για τα "Ελευθέρια 2018". Παράλληλα, στο αρχαιολογικό μουσείο πραγματοποιήθηκε και η εναρκτήρια εκδήλωση του ΙΑ΄ Πανελλήνιου Συνεδρίου Ναυτικών Μουσείων από τη Δήμαρχο Καβάλας Δήμητρα Τσανάκα.

Το Πανελλήνιο Συνέδριο Ναυτικών Μουσείων και η άφιξη της φρεγάτας "Ψαρά" βρίσκονται στο επίκεντρο των εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 105 χρόνων από την απελευθέρωση της Καβάλας. Οι εκδηλώσεις των "Ελευθερίων 2018" θα πραγματοποιηθούν από τις 8 Ιουνίου έως τις 2 Ιουλίου 2018.