έκθεση

Μια μοναδική συλλογή αυθεντικών υφασμάτων και φορεσιών του 18ου, του 19ου και του 20ου αιώνα του Κέντρου Καππαδοκικών Μελετών στη Νέα Καρβάλη, εκτίθενται στο μουσείο Μωχάμετ Αλί.

Η επίσημη έναρξη της έκθεσης «Αποχωρισμός», που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 στις 19:00 στο μουσείο Μοχάμετ Άλι.

Με επιτυχία και την προσέλευση πολύ κόσμου της Αθήνας, ολοκληρώθηκε η 2η έκθεση «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη», που διοργάνωσαν τα έξι Επιμελητήρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης

Την έκθεση FRESKON - HELEXPO στην Θεσσαλονίκη επισκέφθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας και αναπληρωτής Περιφερειάρχης ΑΜΘ Θόδωρος Μαρκόπουλος.

Πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 τα εγκαίνια της 2ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών με τον τίτλο «Μοναδικές Γεύσεις από την Ανατολική Μακεδονία Θράκη».

Ο Σ.Φ.Γ.Τ. Καβάλας, σε συνεργασία με την Ε.Λ.Μ.Ε. Καβάλας και την Ελληνική Μαθηματική Εταιρία Τμήμα Καβάλας, διοργανώνει  έκθεση εικαστικών έργων μαθητών και μαθητριών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Νομού Καβάλας.

Ο Φωτογραφικός Όμιλος Καβάλας και ο δημιουργικός χώρος Nekubi θα φιλοξενήσουν στην Καβάλα την έκθεση φωτογραφίας του “Photometria International Photography Festival”, με τίτλο “Emerging Roots”. Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 23 Μαρτίου 2024, στις 20:00.

Την Παρασκευή 8 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης ζωγραφικής «Εικαστική Περιπλάνηση 2024», που διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Η Καβάλα Μπροστά», στον ισόγειο χώρο της Μεγάλης Λέσχης.

Το Επιμελητήριο Καβάλας θα συμμετέχει φέτος στην διεθνή έκθεση Τουρισμού TTR Bucharest, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Βουκουρέστι, Ρουμανία, 15-18 Φεβρουαρίου 2024.

Στις 7:30 το βράδυ της Παρασκευής 29 Σεπτεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο της Νέας Καρβάλης εγκαινιάζεται η φετινή έκθεση του επιμελητηρίου Καβάλας KavalaExpo.

Η πρόξενος της Ζάμπιας στην Ελλάδα θα εγκαινιάσει την έκθεση του εικαστικού θεσμού «Τέχνης Φλόγα» στο καλογερικό της Θάσου.

Παρατάθηκε η διάρκεια της έκθεσης τίτλο «Η Καβάλα των Φεστιβάλ - Η Ιστορία της εκτύπωσης μέσα από την δημιουργική ματιά της Θώμης Αγγέλου».

Ρομποτικοί δεινόσαυροι σε πραγματικές διαστάσεις “έρχονται” στην Καβάλα και το "Ανθή Καραγιάννη" από τις 5 έως τις 30 Ιουλίου για να προσφέρουν μοναδικό θέαμα σε μικρούς και μεγάλους, σε μία ιδιαίτερη έκθεση.

Η επιτυχημένη έκθεση του Αναστάσιου Μπίλια «Η Αρχαία Θάσος αλλιώς», μετά τη Θάσο και την Καβάλα, πλέον “μετακόμισε” και στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο Γαλλικό Προξενείο.

Πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023, τα εγκαίνια της έκθεσης φωτογραφίας των νέων μελών του φωτογραφικού ομίλου Καβάλας.

Ο Φωτογραφικός όμιλος Καβάλας συμμετέχει στον εορτασμό των 85 χρόνων λειτουργίας του Δημοτικού Ωδείου Καβάλας

Το Γυμνάσιο Λιμένα Θάσου ολοκλήρωσε τις επισκέψεις των μαθητών του στην έκθεση “Γνωρίζω την ιστορία της Θάσου αλλιώς…, η Αρχαία Πόλη των Θασίων αλλιώς” την οποία διοργάνωσε ο κ. Αναστάσιος Μπίλιας.

Έκθεση μαθητών γυμνασίων και λυκείων Καβάλας - δείτε που και μέχρι πότε θα λειτουργήσει

Στο σταθμό του Μετρό στο Σύνταγμα ξεκίνησε η έκθεση τροφίμων και ποτών από την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στο τέλος της έφτασε η Έκθεση Τουρισμού TTRI Ρουμανίας 2023 που πραγματοποιήθηκε 23-26 Φεβρουαρίου. 

Η έκθεση του Αναστάση Μπίλια “Ancient Thassos Playmobil - αρχαία Θάσος αλλιώς”, θα συνεχιστεί έως και τις 25 Μαρτίου στη Θάσο.

Πρόσκληση δέχθηκε το Ancient Thassos Playmobil για να πάει στην Αθήνα στην έκθεση Hellas Playmobil Customizers

Σελίδες