Εγνατία

Έσοδα από αποκρατικοποιήσεις, συνολικού ύψους 1,993 δις. ευρώ, έχει προϋπολογίσει η κυβέρνηση για το 2023, το μεγαλύτερο μέρος των οποίων (1,496 δις.) θα προέλθει από την παραχώρηση της Εγνατίας Οδού.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες ήταν ο απολογισμός σε τροχαίο στην Εγνατία οδό στο ρεύμα προς Καβάλα.

Οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή πρέπει να είναι οι οδηγοί που κινούνται από την Εγνατία προς Θεσσαλονίκη.

Μέχρι τις 3 Ιουνίου θα δοθεί σε κυκλοφορία στην κυκλοφορία ο κλάδος από τον

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες που καταγράφονται από την καραμπόλα στην Εγνατία οδό, στο ρεύμα προς Κοζάνη και λίγο πριν τα διόδια του Πολυμύλου,

Κλειστή παραμένει η Εγνατία οδός στο τμήμα από Βέροια προς Πολύμυλο Κοζάνης, από καραμπόλα 50 αυτοκινήτων λόγω της πυκνής ομίχλης που επικρατεί στην περιοχή. 

 

Αγανάκτηση επικρατεί σε οδηγούς που κινούνται στη διαδρομή Καβάλα – Νέα Περάμος μέσω Εγνατίας από Άγιο Σίλα, όπως περιγράφουν στο KavalaNe

Παρόλο που η Εγνατία Οδός Α.Ε. διαχειρίζεται το μεγαλύτερο μέρος του οδικού δικτύου της Ελλάδας δεν προχώρησε σε καμία αύξηση από την 1η Ιανουαρίου στα διόδια που βρίσκονται κατά μήκος της.  Σε αντίθεση με τις άλλες 4 εταιρείες που προχώρησαν σε μικρές αυξήσεις στις τιμές των διοδίων.

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 8:00 το βράδυ της Δευτέρας 27 Δεκεμβρίου στην Εγνατία Οδό στο ύψος των Άσπρων Χωμάτων μετά την εκτροπή οχήματος. 

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Κυριακή 28/11 στην Εγνατία μετά τη Νέα Καρβάλη με κατεύθυνση προς Άγιο Σίλα στο ύψος του Περιγιαλίου. 

 

Συνελήφθη το Σάββατο (20/11), στην Εγνατία Οδό Καβάλας – Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας ένας

Στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας - Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Ειδικής Επιχειρησιακής Ομάδας Επέμβασης του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας, μία γυναίκα, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε.

Έκλεισε ο δρόμος Θεσσαλονίκη – Καβάλας της Εγνατίας κοντά στην έξοδο της Μεγάλης Βόλβης, μετά τον κόμβο της Ρεντίνας προς τη Θεσσαλονίκη, λόγω εισροής υδάτων.

Η έντονη χαλαζόπτωση που ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας πέρα από τα προβλήματα που δημιούργησε στις καλλιέργειες του νομού Καβάλας, έφερε

Συνελήφθησαν την 1-12-2020 το πρωί, στην Εγνατία Οδό Καβάλας - Ξάνθης δύο αλλοδαποί, διότι είχαν εισέλθει και παρέμεναν παράνομα στη χώρα και εντοπίσθηκαν να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε.

Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο απολογισμός τροχαίου με σύγκρουση δύο ΙΧ, που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της εξόδου για Καβάλα.

 

Χωρίς τον ξενοδόχο λογάριαζε η "Εγνατία Οδός Α.Ε." όταν αποφάσισε κατ΄εντολή του ΤΑΙΠΕΔ να κατασκευάσει άρον άρον τα διόδια έξω από την πόλη της Καβάλας. 

 

Κλείνει από τις 10 απόψε το βράδυ η Εγνατία Οδός, και στα δύο ρεύματα, στο ύψος της πόλης της Καβάλας, ώστε να αμφιδρομηθεί ένα τμήμα 300 περίπου μέτρων πριν και μετά την κατολίσθηση. Μετά την ολοκλήρωση της σήμανσης, η Εγνατία θα ανοίξει ξανά και η διεθνής κίνηση μέσα από την πόλη θα σταματήσει. Η αμφιδρόμηση θα διαρκέσει περίπου δύο μήνες.