δημοτικό σχολείο

Στο ευρωπαϊκό εκπαιδευτικό πρόγραμμα e-Twinning με το έργο «Climate Change Experiments» συμμετείχε τ0 17ο δημοτικό σχολείο Καβάλας.

Τους μαθητές και τις μαθήτριες της Α΄ και Β΄ τάξης του 10ου δημοτικού σχολείου Καβάλας επισκέφτηκε η συγγραφέας παιδικών παραμυθιών, κ. Έλλη Πόλα.

Εθελοντική δράση καθαρισμού, με τη συμμετοχή των μαθητών της Β' τάξης του 24ου Δημοτικού Σχολείου, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Πέμπτης 24 Νοεμβρίου 2022

Από το Σεπτέμβριο και αφότου τέθηκε ξαφνικά σε ισχύ η απόφαση της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας για τη συγχώνευση των δύο τμημάτων της Α’ τάξης του 2ου Δημοτικού Σχολείου Καβάλας

Νέα κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν σε μαθητές του Γυμνασίου Πρίνου στη Θάσο και νέα κρούσματα σε μαθητές του δημοτικού σχολείου Πρίνου. Σε τεστ που έγιναν στο Κέντρο Υγείας το πρωί της Τετάρτης (10/2) εντοπίστηκαν επτά άτομα θετικά στον κορωνοϊό. 

Το παλαιοβιβλιοπωλείο αστέγων στη Αθήνας θέλοντας να συνεισφέρει στην προσπάθεια που γίνεται στο δημοτικό σχολείο του Πρίνου για να εμπλουτίσει την βιβλιοθήκη του, χάρισε πάνω από 300 παιδικά βιβλία. 

 

Μηνυτήρια αναφορά στην Εισαγγελία Καβάλας κατέθεσε την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021 ο Δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, για τις καταστροφές που έγιναν το προηγούμενο διάστημα στο Δημοτικό Σχολείο Αμυγδαλεώνα.

 

Οι περσινοί μαθητές της ΣΤ' τάξης του Δημοτικού Σχολείου Ελαιοχωρίου έλαβαν μέρος στο ελληνικό διαγωνιστικό τμήμα του «Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας για παιδιά και νέους» (20η Camera Zizanio) και κέρδισαν το 2ο βραβείο στην κατηγορία Α, 4 έως 12 χρονών.