Δήμος Παγαίου

Αισθητή έχει κάνει, τις τελευταίες ημέρες, την παρουσία της μια αρκούδα στον Δήμο Παγγαίου. Οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι ενήμερες και παρακολουθούν την πορεία και τη συμπεριφορά του ζώου με συσσώρευση πληροφοριών.

Συνελήφθη την 10-10-2020 το μεσημέρι, σε οικισμό της Καβάλας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παγγαίου ένας ημεδαπός, διότι εντοπίσθηκε να ασκεί πλανόδιο υπαίθριο εμπόριο

Μετά τις επισκέψεις που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στα τοπικά διαμερίσματα Κάρυανης, Φωληάς, Μυρτοφύτου, Πλατανοτόπου,  Ελαιοχωρίου και Ν. Περάμου Δήμου Παγγαίου, ο Βουλευτής Π.Ε. Καβάλας Γιάννης Πασχαλίδης μετέβη χθες στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, προκειμένου να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους αρμόδιους για τις ζημιές που έχουν υποστεί για άλλη μια χρονιά οι αμπελοπαραγωγοί.

 

Αντιπλημμυρική θωράκιση στις περιοχές της Ελευθερούπολης, της Νέας Ηρακλείτσας και της Νέας Περάμου ανακοίνωσε ο δήμαρχος Παγγαίου, Φίλιππος Αναστασιάδης. 

Η Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης) κα Μαρία Κόλλια -Τσαρουχά, δήλωσε σήμερα την επίσημη και θερμή υποστήριξη της στην υποψηφιότητα του Δήμου Παγγαίου να αναδειχτεί σε Ευρωπαϊκή Πόλη του Αθλητισμού 2019 (ACES).