δικογραφία για εξαπάτηση

Έτοιμη να αποκαλύψει μεγάλο κύκλωμα εξαπάτησης ξενοδόχων και ιδοκτητών καταλυμάτων βραχυχρόνιας μίσθωσης που πέτυχε να αλιεύσει πολλές χιλιάδες ευρώ μέχρι τη στιγμή της έναρξης της επιχείρησης αποκάλυψης και ξηλώματος της δράσης του είναι η ΕΛ.ΑΣ.

Εξιχνιάσθηκαν ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Καβάλας, έξι (6) απάτες, τετελεσμένες και σε απόπειρα, που διαπράχθηκαν τον μήνα Μάιο στου 2020, σε βάρος πολιτών. 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος Νέστου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καβάλας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 60χρονου ημεδαπού.

Σε βάρος του δράστη, καθώς και σε δύο (2) ακόμη άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, σχηματίσθηκε δικογραφία για τα αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης και της απάτης. 

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από τις έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Ασφάλειας Διδυμοτείχου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ορεστιάδας, υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου, σε βάρος 41χρονου ημεδαπού.  

 Η δράστιδα εισέπραττε χρήματα από πολίτες για την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΚΟ, χωρίς όμως στη συνέχεια να τα αποδίδει στην αρμόδια ΔΕΚΟ Από την έως τώρα έρευνα προέκυψε ότι εξαπάτησε 41 άτομα, αποκομίζοντας περισσότερα από 12.500 ευρ