beach bar

Στο OPEN και την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» φιλοξενήθηκε η Θεοδώρα Ορφανίδου, η γυναίκα που κατήγγειλε απειλές από beach bar στους Αμμόλοφους Καβάλας, το οποίο, όπως υποστηρίζει, τις απαγόρευσε να παρκάρει έξω από το μαγαζί της προκειμένου να πάει μαζί με τα παιδιά της για μπάνιο στο ελεύθερο κομμάτι της παραλίας.

Μία γυναίκα και μητέρα δύο ανήλικων παιδιών έκανε καταγγελία εναντίον μίας επιχείρησης στους Αμμόλοφους, καθώς δέχθηκε απειλές.

Εξαιρετικά μεγάλο αριθμό παραβάσεων από επιχειρήσεις με ομπρελοκαθίσματα και beach bar που καταλαμβάνουν αυθαίρετα έκταση σε παραλίες, εντόπισαν το τετραήμερο 8 με 11 Αυγούστου τα στελέχη των Κτηματικών Υπηρεσιών.

Στη Σκάλα Μαριών της Θάσου έγινε σήμερα Τετάρτη (09/08), κινητοποίηση σε παραλία από μέλη του “κινήματος της ελεύθερης παραλίας”.

Δύο beach bar σφραγίστηκαν στη Χαλκιδική για διάστημα 15 ημερών, επειδή στη διάρκεια ελέγχου που έγινε διαπιστώθηκε ότι οι πελάτες ήταν υπεράριθμοι και υπήρξε συνωστισμός και συγχρωτισμός.

Δημοπρασία για την εκμίσθωση του κεντρικού αναψυκτηρίου «Παραλία» της Κεραμωτής έχει προγραμματίσει ο Δήμος Νέστου. Πρόκειται για ένα ακίνητο 43 τ.μ. με βοηθητικούς χώρους επιφάνειας 63 τ.μ.

Κατασκευή από οπλισμένο σκυρόδεμα επιχείρησε να κατασκευάσει το πρωί της Τετάρτης 7 Μαρτίου 2018 ένας ιδιώτης στην περιοχή των Αμμολόφων, παρεμβαίνοντας σε μια περιοχή με πολύ αυστηρή προστ