Αστυνομικά σύλληψη

Συνελήφθησαν χθες (24-9-2022) το πρωί, σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης  και Καβάλας, τρεις (3) αλλοδαποί διακινητές,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Συνελήφθησαν χθες (23/24-9-2022) σε περιοχές της Ροδόπης και της Καβάλας, από αστυνομικούς των Διευθύνσεων Αστυνομίας Ροδόπης  και Καβάλας, τρεις (3) ημεδαποί διακινητές,  οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας, σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, μη νόμιμους μετανάστες.

Αρχικά έκλεψαν ένα αυτοκίνητο. Στο εσωτερικό του βρήκαν εργαλεία τα οποία στη συνέχεια διέθεσαν σε άγνωστο δράστη για να τους προμηθεύσει ηρωίνη.

Δυο αλλοδαπούς συνέλαβε η αστυνομία το βράδυ του Σαββάτου 30 Ιουλίου οι οποίοι από τις αρχές Ιουνίου είχαν γίνει ο φόβος και ο τρόμος τουριστών στους παραλιακούς οικισμούς στο Ορφάνι του Δήμου Παγγαίου.

Στη σύλληψη ενός 31χρονου ημεδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Γραφείου Ασφάλειας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Καβάλας, για παράβαση του νόμου 4139/13 “περί εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλες διατάξεις”.

Ένας άνδρας συνελήφθη την Τετάρτη (24/11) για κατοχή ναρκωτικών στη Θάσο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Καβ