ανοικτό κέντρο εμπορίου

Το Επιμελητήριο Καβάλας και ο Εμπορικός Σύλλογος, σε συνεργασία με τον Δήμο Καβάλας, αποφάσισαν πριν λίγες ημέρες, να αναλάβουν την πρόσληψη ενός αρχαιολόγου και δύο εργατών για το μεσοδιάστημα που δεν μπορεί να τους προσλάβει η Αρχαιολογική Υπηρεσία, έτσι ώστε τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου, να συνεχιστούν χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καβάλας, Γιάννης Κελγιώργης και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Καβάλας, Μάρκος Δέμπας, είχαν τη Δευτέρα (12/02), συνάντηση με την προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Καβάλας, Σταυρούλα Δαδάκη, για να συζητήσουν για τα έργα στην περιοχή του Αγίου Νικολάου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρο Εμπορίου.

Ο Δήμος Καβάλας ενημέρωσε για τις εξελίξεις με τις εργασίες στην περιοχή του Αγίου Νικ

Ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης, επισκέφθηκε το πρωί της Δευτέρας 30 Οκτωβρίου την περιοχή του Αγίου Νικολάου, για να ενημερωθεί για τις εργασίες δημιουργίας του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου. 

Την Τετάρτη (24/05) έγινε η υπογραφή της σύμβασης για την εκτέλεση του έργου "Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημοσίου χώρου για τη δημιουργία του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου". Στόχος της παρέμβασης είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου και η ενίσχυση της εμπορικής δραστηριότητας της περιοχής.

Οι παρεμβάσεις που προτείνονται στο πρόγραμμα ανάπλασης της συνοικίας του Αγίου Νικολάου που υλοποιούν ο Δήμος και το Επιμελητήριο Καβάλας μέσω το

Συνεχίζονται οι επαφές του Επιμελητηρίου με την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου Καβάλας για τη δημιουργία Ανοικτού Kέντρου Eμπορίου στη συνοικία του Αγίου Νικολάου.

Συνάντηση με καταστηματάρχες της περιοχής του Αγίου Νικολάου στην Καβάλα είχαν το πρωί της Δευτέρας (7/12) μέλη του Εμπορικού Συλλόγου, του Επιμελητηρίου και του Δήμου Καβάλας, προκειμένου να υπάρξει ενημέρωση, να συζητηθούν προτάσεις και να κατατεθούν οι προβληματισμοί για το "Ανοικτό Κέντρο Εμπορίου" (Open Mall) στην περιοχή.