ανάπλαση καπνεργάτη

“Κάνουμε δρόμο ήπιας κυκλοφορίας τον έναν πεζόδρομο στην πλατεία Καπνεργάτη, και τελειώνουμε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ με διπλές βάρδιες και πολύ προσωπικό το έργο της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη! Ο δήμαρχος δήλωσε ότι το έργο ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη κινδυνεύει και μετάνιωσε που το άρχισε, αναφέρει μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος δήμαρχος Καβάλας Μάκης Παπαδόπουλος.

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς τα έργα ανάπλασης στην περιοχή της πλατείας Καπνεργάτη.

Αλλάζει θέση το άγαλμα του Καπνεργάτη που βρίσκεται στην ομώνυμη πλατεία της Καβάλας από την δεκαετία του '80.

Η οδός Κασσάνδρου έχει σκαφτεί ολόκληρη, ενώ εργασίες γίνονται στην οδό Κύπρου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο σημείο που τα οχήματα στρίβουν από την οδό Δαμιανού και να πάρουν τον δρόμο που βγάζει μπροστά στο δημαρχείο.

Οι οχλήσεις στο κέντρο της Καβάλας για την ολοκλήρωση της ανάπλασης της πλατείας Καπνεργάτη θα διαρκέσουν έναν χρόνο και οι πολίτες θα πρέπει να ε

«Είμαστε έτοιμοι. Περιμένουμε την έγκριση της μελέτης των κυκλοφοριακών μέτρων. Μέσα στον Μάρτιο θα έχει ξεκινήσει το έργο» δήλωσε στον KavalaNews 102.8 ο δήμαρχος Καβάλας, Θόδωρος Μουριάδης. 

Μεγάλες αλλαγές έρχονται στην Καβάλα μετά την ανάπλαση της πλατείας Καπνεργάτης αλλά και τις παρεμβάσεις του Δήμου σε διάφορα σημεία του κέντρου.