Αναγέννηση Λιμεναρίων

Η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Καβάλας ενημέρωσε για το πρόγραμμα των αγώνων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Καβάλας, για το ζευγάρι του Βύρωνα Καβάλας και της Αναγέννησης Λιμεναρίων.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Λιμεναρίων, για την ένταση που υπήρξε στο φινάλε του αγώνα με τον Άρη Πηγών στις 3 Δεκεμβρίου.

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Καβάλας, ανακοίνωσε τις ποινές για την Αναγέννηση Λιμεναρίων, μετά την ένταση που υπήρξε στο φινάλε του αγώνα της Αναγέννησης με τον Άρη Πηγών, την Κυριακή (03/12).

Για την ένταση που υπήρξε στο φινάλε του αγώνα Αναγέννηση Λιμεναρίων-Άρης Πηγών, για το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΚ κάλεσε σε απολογία το σύλλογο της Αναγέννησης.

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων μοιράστηκε μία φωτογραφία στα social media, το απόγευμα της Τετάρτης (11/10). Η ομάδα παρουσίασε τη νέα επιγραφή στις εγκαταστάσεις του συλλόγου, μετά τα εντυπωσιακά αποδυτήρια που παρουσίασε πριν από λίγο διάστημα.

Η ομάδα της Αναγέννησης Λιμεναρίων, μοιράστηκε κάποιες φωτογραφίες στα social media, από τα νέα αποδυτήρια της.

Συνεδρίαση πραγματοποίησε το ΔΣ της Αναγέννησης Λιμεναρίων την Κυριακή 16 Ιουλίου 2023.

Η Αναγέννηση Λιμεναρίων ανακοίνωσε τη σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του συλλόγου.

γράφει ο

Αποστόλης Μπαμπατζίκος

Σημαντικές διακρίσεις είχαν σε αναπτυξιακό τουρνουά στη Θεσσαλονίκη οι ακαδημίες της Αναγέννησης Λιμεναρίων και του Άρη Πρίνου.

Σε εξ αναβολής αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Α’ ΕΠΣ Καβάλας, ο Απόλλων Χρυσοχωρίου νίκησε με ανατροπή με 1-2 την Αναγέννηση Λιμεναρίων.

Την Τετάρτη (21/12) στη 13:30, θα αντιμετωπίσει η Αναγέννηση Λιμεναρίων τον Απόλλωνα Χρυσοχωρίου.

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αναγέννηση Λιμεναρίων για τον νεαρό ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαλανδρή που προέρχεται από τις ακαδημίες του συλλόγου και θα αγωνιστεί στη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του», αναφέρει σε ανακοίνωση της η Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου της οποίας ο Σωτήρης Γκούμας υπήρξε τερματοφύλακας.

Μία φανέλα της Αναγέννησης Λιμεναρίων βρίσκεται πλέον στο σημείο που δολοφονήθηκε από χτύπημα χούλιγκαν ο φίλαθλος του Άρη, Άλκης Καμπανός

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ Καβάλας ανάμεσα σε Λιμενάρια και Βύρωνα Καβάλας.

Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώσθηκε παίκτης της Αναγέννησης Λιμεναρίων μετά από τα προληπτικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα. Απολύμανση στο χώρο του γηπέδου

Το μεσημέρι της Τρίτης (27/10) το νοσοκομείο Καβάλας έβγαλε τα αποτελέσματα από 104 τεστ κορωνοϊού.

 

«Συναγερμός» σήμανε σε ποδοσφαιρική ομάδα της Θάσου την Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 αφού όλοι οι παίκτες της έκαναν τεστ κορωνοϊού.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣ Καβάλας καταδικάζει απερίφραστα τους βανδαλισμούς, από αγνώστους, του γηπέδου της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ ΛΙΜΕΝΑΡΙΩΝ στη Θάσο. Ένα γεγονός για το οποίο υπήρξε ενημέρωση το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου 2020.

Σε ανακοίνωσή της η  ΓΑΣ Αναγέννηση Λιμεναρίων Θάσου σχετικά με τους βανδαλισμούς που συνέβησαν το πρωί του Σαββάτου 1 Φεβρουαρίου στο γήπεδο της ομάδας αναφέρει τα εξής: