Αγώνας

Ανακοινώνεται ότι θα διεξαχθεί ο αγώνας «End Season Sailing Trophy 2023», του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Βορείου Αιγαίου, στη θαλάσσια περιοχή Κεραμωτής (ν. Θασοπούλα).

Δύο διαδρομές με τίτλο «Apostolos Silas Trail Adventure Vol. 2» διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σταυρού Αμυγδαλεώνα Καβάλας.

Το 2ο «Pravi Trail Run» διοργανώνει την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δήμου Παγγαίου

Με τα Τρίκαλα είναι αντιμέτωπη η Ελευθερούπολη στον τελικό του 1ου τουρνουά «Χρήστος Γκότας» που διεξάγεται στο Δημοτικό Κλειστό των Τρικάλων.

Στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας 22 Αυγούστου στην εκκλησία των Αγίων Θεοδώρων το τελευταίο αντίο στον 55χρονο Καβαλιώτη Στέλιο Σαμαρά που έχασε τη ζωή του στο Φαλακρό χτυπημένος από κεραυνό.

Η κρισιμότητα του αγώνα και η ανάγκη κατάκτησης των τριών βαθμών της νίκης, καθιστά απαραίτητη την παρουσία του φίλαθλου κόσμου μας στις κερκίδες του σταδίου «Ανθή Καραγιάννη» προκειμένου η ομάδα μας να φτάσει στον πολυπόθητο στόχο που είναι μόνο η κατάκτηση της νίκης

Ο Όμιλος Θαλασσίων Αθλημάτων Καβάλας συνδιοργανώνει με τον Δήμο Παγγαίου 6ο AQUATHLON στον κόλπο της Ν.Ηρακλείτσας και στους αστικούς δρόμους της περιοχής με την επωνυμία «Ν.ΗΡΑΚΛΕΙΤΣΑ 2019».

Η Π.Α.Ε. Α.Ο. ΚΑΒΑΛΑ 1965, συνεχίζοντας να επενδύει στο μέλλον με νέους και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές, παραμένοντας πιστή στις αρχές της για να κάνει πράξη το όραμα που εξαρχής έθεσε

   Η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδια του Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑ δίνει το Σάββατο 18/5 στις 19:30 έναν πολύ σημαντικό αγώνα απέναντι στον Αστέρα Τρικάλων. Με νικηφόρο αποτέλεσμα θα παίξει στα μπαράζ ανόδου. 

Σας ενημερώνουμε ότι την Τρίτη 14 Μαΐου 2019 και ώρα 10:00 θα πραγματοποιηθεί κοινωνικός ποδοσφαιρικός αγώνας στο Δημοτικό Στάδιο Καβάλας «Ανθή Καραγιάννη» μεταξύ των ομάδων Δάσκαλοι Καβάλας – Μεικτή Ποντίων Ν. Ροδόπης προς ενίσχυση του 7χρονου μαθητή Χρήστου Θεοδωρίδη που χρήζει άμεσης μετάβασης στο εξωτερικό για θεραπεία.

 

H Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης ανακοινώνει ότι, έπειτα από εισήγηση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ξάνθης προς το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, εκδόθηκε απόφαση από τον αρμόδιο Υφυπουργό, σύμφωνα με την οποία απαγορεύθηκε η οργανωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. A.E.K.,