Με αφορμή πρόσφατα σχόλια στο διαδίκτυο, ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Όπως  στην πρώτη μας θητεία, που ολοκληρώνεται, πορευτήκαμε με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και συνεργαστήκαμε με όλους τους θεσμικούς φορείς και αξιωματούχους χωρίς κομματικές δεσμεύσεις και παρωπίδες, έτσι και στη δεύτερη θητεία μας, θα παραμείνουμε υπερκομματικοί και πολυσυλλεκτικοί γιατί αυτό είναι το αίτημα και η ειδοποιός διαφορά του καιρού μας. Ο καιρός των κομματικών χρισμάτων έχει περάσει ανεπιστρεπτί  κι αυτοί που εκλιπαρούν να το πάρουν για να το εκμεταλλευτούν είναι έτοιμοι με την πρώτη ευκαιρία να το «παίξουν» ανεξάρτητοι.

 

Από την πρώτη στιγμή της νέας μας προεκλογικής εκστρατείας απευθυνθήκαμε στα κοινοβουλευτικά κόμματα (ΣΥ.ΡΙΖ.Α., ΚΙΝ.ΑΛ. και Ν.Δ.), ζητήσαμε τη στήριξή τους και υπογραμμίσαμε πως κάθε στήριξη για το καλό του Δήμου μας θα είναι ευπρόσδεκτη, η δε σχετική αλληλογραφία είναι στη διάθεση κάθε καλόπιστου δημότη και άλλωστε επιβεβαιώνεται και από τις τρεις αντίστοιχες Νομαρχιακές Επιτροπές.

 

Προχθές  η κυβερνητική παράταξη ανακοίνωσε τη στήριξή της και την ευχαριστούμε και το ίδιο αναμένουμε πως θα κάνουν και τα άλλα δύο κόμματα, γνωρίζοντας βέβαια πως ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο πρόσφατο συνέδριο του κόμματός του υπογράμμισε πως εκλογικές στηρίξεις θα δοθούν μόνο για τις Περιφέρειες και τους πολύ μεγάλους Δήμους, ώστε να αφεθούν αβίαστα οι τοπικές κοινωνίες να επιλέξουν, μακριά από μικροκομματικές παρεμβάσεις, τα  αυτοδιοικητικά πρόσωπα που ενδιαφέρονται να νοικοκυρέψουν τον τόπο τους και όχι να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους.

 

Ικανά πρόσωπα με διαφορετικές κομματικές τοποθετήσεις  στελεχώνουν το συνδυασμό μας με πρώτιστο και κοινό ενδιαφέρον  να καλυτερεύσει η ζωή και η καθημερινότητα των συνδημοτών μας.

 

(δελτίο Τύπου)