Λόγω τεχνικών δυσκολιών η πραγματοποίηση της εκδρομής μετατίθεται για 18 - 19 Μαϊου 2019

ΚΑΛΛΙΠΟΛΗ – ΜΑΔΥΤΟΣ – ΤΣΑΝΑΚΑΛΕ – ΤΡΟΙΑ

 

ΔΙΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ

18-19 ΜΑΙΟΥ

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

1η μέρα. Καβάλα – Τσανάκαλε. Αναχώρηση από τον Κήπο της Δημαρχίας στις 08,00. Άφιξη στο Ελληνοτουρκικά σύνορα και έλεγχος. Στη συνέχεια μέσω Κεσσάνης διασχίζοντας την χερσόνησο της Καλλίπολης, περνώντας από την ομώνυμη πόλη φθάνουμε στην Μάδυτο σημερινό Ετζέαμπατ. Παίρνοντας το πλοίο περνάμε στην Ασιατική ακτή των Δαρδανελίων σημερινό Τσανάκαλε. Τακτοποίηση στο ξενοδοχείο και ελεύθερος χρόνος. Δείπνο στο ξενοδοχείο, διανυκτέρευση.

 

2η μέρα. Τσανάκαλε – Τροία – Καβάλα. Μετά το πρωινό ξεκινάμε με κατεύθυνση την ιστορική Τροία. Η πόλη της Τροίας με την γεωστρατηγική της θέση στο Αιγαίο και στον Ελλήσποντο έχει χτιστεί εννέα φορές επάνω στα ερείπια της. Θα ξεναγηθούμε στην αρχαία πόλη και την Ακρόπολη του Πριάμου-πανόραμα της πεδιάδας του Σκάμανδρου-όπου θα δούμε ερείπια από την παλιά πόλη και το αντίγραφο του μεγαλοπρεπούς Δούρειου Ίππου. Επίσης θα επισκεφθούμε το νέο Μουσείο της Τροίας. Το Μουσείο της Τροίας, συγκαταλέγεται ανάμεσα στα σημαντικότερα σύγχρονα αρχαιολογικά μουσεία στον κόσμο, καθώς ξεχωρίζει επίσης για την αρχιτεκτονική του.

 

Το μεσημέρι αναχώρηση για την επιστροφή. Με ενδιάμεσες στάσεις για φαγητό και ξεκούραση άφιξη στην πόλη μας το βράδυ.

 

ΤΕΛΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗΣ

ΤΙΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ : 90 €

ΜΟΝΟΚΛΙΝΟ : 115 €

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ :

  • Τις μεταφορές με κλιματιζόμενο υπερυψωμένο πούλμαν του γραφείου μας.
  • Διαμονή ( 1 διανυκτέρευση ) σε επιλεγμένο ξενοδοχείο 4* στο Τσανάκαλε, σε δίκλινα δωμάτια με ημιδιατροφή. (πρωινό σε μπουφέ και δείπνο).
  • Τα εισιτήρια των πλοίων.
  • Εκδρομές – περιηγήσεις που αναφέρονται στο πρόγραμμα.
  • Ασφάλεια Αστικής Ευθύνης.
  • Φ.Π.Α.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ : Εισόδους μουσείων, ποτά, επιπλέον γεύματα και ότι αναφέρεται στο πρόγραμμα σαν προαιρετικό.

 

ΣΗΜΕΙΩΣΗ :Ο αρχηγός της εκδρομής έχει δυνατότητα τροποποίησης του προγράμματος προς όφελος των εκδρομέων, χωρίς να παραλείψει καμία από τις παροχές που αναφέρονται στο πρόγραμμα.

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 2510227456

 

 

(δελτίο Τύπου)