Το ΝΠΔΔ Δημαρωγός του Δήμου Θάσου Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης «ΣΥΝ-ΠΡΑΤΤΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας/Θάσου, στο πλαίσιο δράσεων του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής» για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), γνωστοποιεί ότι θα πραγματοποιηθεί διανομή Τροφίμων και ειδών Βασικής Υλικής Συνδρομής.

Η διανομή θα γίνει από το  Κοινωνικό Παντοπωλείο - Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Λιμένας Θάσου. Οι δικαιούχοι θα παραλάβουν τα προϊόντα τους  τη Δευτέρα, 18 Μαρτίου και την Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019 κατά τις ώρες 08:30π.μ. – 14:00μ.μ

Οι δικαιούχοι θα πρέπει να έχουν έγγραφο από το οποίο προκύπτει ο ΑΜΚΑ τόσο του αιτούντα όσο και των προστατευόμενων μελών της οικογένειάς τους, καθώς και την Αστυνομική τους Ταυτότητα.

 

Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής, τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής (από Αστυνομία ή Κ.Ε.Π.) ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο. 

 

Σημειώνεται ότι οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα.

(Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973374088)