Στήριξη στην υποψηφιότητα του Κωστή Σιμιτσή για την περιφέρεια ΑΜθ δήλωσε από την Καβάλα από όπου βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος της «Δημοκρατικής Αριστεράς» και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» Θανάσης Θεοχαρόπουλος. 

 

 

Στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου που παραχωρήθηκε στο ξενοδοχείο Galaxyο κ. Θεοχαρόπουλος τόνισε πως πρόκειται για μια πολύ καλή υποψηφιότητα για όλη την περιφέρεια και όχι μόνο για το Κίνημα Αλλαγής. Είναι μια υποψηφιότητα ελπίδας, ο Κωστής Σιμιτσής είναι γνώστης πολλών θεμάτων της Αυτοδιοίκησης είπε και προέβλεψε πως όχι μόνο θα περάσει στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών αλλά θα εκλεγεί και περιφερειάρχης. 

 

 

Όσον αφορά στις δημοτικές εκλογές, ερωτηθείς σχετικά, τόνισε είχε συνάντηση με τον υποψήφιο δήμαρχο Καβάλας, Θεόδωρο Μουριάδη. Όπως είπε, πρόκειται για μια επίσης αξιόλογη υποψηφιότητα ωστόσο τόνισε πως μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα συνεδριάσουν τα περιφερειακά όργανα του Κινήματος Αλλαγής προκειμένου να καταλήξουν στις προτάσεις που θα κάνουν προς την κεντρική διοίκηση αναφορικά με τις υποψηφιότητες που θα στηριχθούν στις δημοτικές εκλογές. 

 

 

Ξεκαθάρισε πάντως πως «Στο Κίνημα Αλλαγής, δεν έχουμε τη λογική των χρισμάτων. Περιμένουμε από τη βάση να προτείνει τις υποψηφιότητες που θα στηριχθούν στις περιφερειακές και δημοτικές εκλογές».