Σε λάθος συνεννόησης μεταξύ του Δήμου Καβάλας και της παραγωγής του έργου Εκκλησιάζουσες που παρουσιάστηκε το βράδυ της Τετάρτης 29 Αυγούστου στο αρχαίο θέατρο των Φιλίππων στο πλαίσιο του 61ου Φεστιβάλ Φιλίππων αποδίδουν οι υπεύθυνοι της παράστασης την ταλαιπωρία την οποία αναγκάστηκαν να υποστούν όσοι είχαν δωρεάν προσκλήσεις. 

Η παραγωγή της παράστασης με ανακοίνωσή της επισημαίνει τα εξής; 

Αγαπητοί φίλοι,

Χτες βράδυ, Τετάρτη 29 Αυγούστου 2018, είχαμε τη μεγάλη τιμή και χαρά να παρουσιάσουμε την παράσταση μας «Εκκλησιάζουσες» σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ρήγα στο Αρχαίο Θέατρο των Φιλίππων.

 

Θέλουμε, ως παραγωγή, έστω και με μικρή καθυστέρηση, να ζητήσουμε ένα συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστησαν αρκετοί θεατρόφιλοι δημότες της Καβάλας που τους είχαν χορηγηθεί προσκλήσεις δωρεάν εισόδου στην παράσταση.
Ένα λάθος συνεννόησης ανάμεσα στην παραγωγή και στον Δήμο Καβάλας οδήγησε σε ταλαιπωρία αρκετούς θεατές για καθαρά τυπικούς - πρακτικούς λόγους.
Θέλουμε να σας επιβεβαιώσουμε οτι το θέμα διευθετήθηκε έστω και με καθυστέρηση και άπαντες οι κατέχοντες προσκλήσεις απο τον Δήμο Καβάλας προσήλθαν κανονικά στον χώρο του θεάτρου.

Ελπίζουμε και ευχόμαστε το συμβάν αυτό να μην αμαυρώσει τη χαρά τη δική μας που παρουσιάσαμε την παράσταση μας στο μαγικό αυτό θέατρο και ελπίζουμε και τη χαρά των θεατών που παρακολούθησαν την παράσταση μας.
Θέλουμε, με το παρόν, και εμείς ως παραγωγή, αλλά και όλοι οι καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν για την παρουσίαση της παράστασης να ευχαριστήσουμε θερμά για ακόμα μια φορά τον Δήμο Καβάλας και τη Δήμαρχο κυρία Τσανάκα για την άψογη συνεργασία, τον Καλλιτεχνικό Διευθυντή του Φεστιβάλ Φιλίππων, κύριο Θοδωρή Γκώνη, για την μεγάλη τιμή που μας έκανε να παρουσιάσουμε την παράσταση μας, εντάσσοντας μας στο σημαντικό Φεστιβάλ  των Φιλίππων. 

 

Όλους τους εθελοντές του δήμου που φρόντισαν για την διεξαγωγή της παράστασης και φυσικά, το κοινό που μας τίμησε με την παρουσία του.
Για ακόμα μία φορά ευχόμαστε το ατυχές αυτό περιστατικό να μην «χαρακτηρίσει» ούτε το Δήμο Καβάλας, ούτε τους υπεύθυνους του Φεστιβάλ, ούτε την παραγωγή.
Για εμάς, ήταν μια μαγική βραδιά και μόνο ευγνωμοσύνη νιώθουμε. Ελπίζουμε και για όλους εσάς που παρακολουθήσατε την παράσταση.

Με Τιμή

Η παραγωγή 
Η παραγωγή