Σκληρή κριτική στην διοίκηση του Δήμου Καβάλας αλλά και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. άσκησε ο γνωστός ηθοποιός Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, αναφορικά με το ζήτημα που προέκυψε με τον αυξημένο αριθμό θεατών που εισήλθαν στο φρούριο Καβάλας με κάρτες ελευθέρας εισόδου.

 

Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΗ

 

Δυο σχόλια για το Δήμο Καβάλας μετά την παράσταση μας. 

Όταν ένας δήμος θέλει να κάνει «κοινωνική πολιτική» (ψηφοθηρία η άλλη του ονομασία) ας το κάνει με τίς δικές του δυνάμεις και όχι στην πλάτη ιδιωτών , τούς οποίους δεν έχει καν ενημερώσει! Το να χορηγείς κάρτες απεριορίστων παραστάσεων (!!!) βάζοντας στο θέατρο 250 ψηφοφόρους σου, στερώντας απο τους εργαζόμενους της παραγωγής μέρος της αμοιβής τους ,μόνο κοινωνική πολιτική δεν μυρίζει!

Η δε διοικηση του Δη. Πε. Θε ανεχομένη αυτή την κατάσταση δείχνει , όχι μόνο έλειψη ευαισθησίας απέναντι στους εργαζόμενους του θεάτρου και συούς συναδέλφους ηθοποιούς, αλλά ταυτόχρονα στέλνει και ένα λάθος μήνυμα στο κοινό ενισχύοντας τη λογική του «τζάμπα»!!! Διαμορφώνει θεατές που απαξιώνουν τι θέατρο θεωρώντας το κάτι ευτελές , το οποίο τους προσφέρεται δωρεάν και κατα συνέπεια του δίνουν τον ανάλογο σεβασμό!
Ο ελληνικός παραγοντισμός που χρόνια τώρα καταστρέφει αυτη τη χώρα ανθίζει στην υπέροχη Καβάλα! Κρίμα.....