Ο ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας καταδικάζει με τον πλέον απερίφραστο τρόπο την χυδαία, θρασύδειλη και αναίτια επίθεση ακροδεξιών στοιχείων, στον βουλευτή Καβάλας, Γιώργο Παπαφιλίππου. Το θράσος των πατριδοκάπηλων ξεπέρασε τα όρια αφού δεν σεβάστηκαν ούτε την παρουσία του ανήλικου εγγονού του βουλευτή.

 

Ο προπηλακισμός του βουλευτή από γνωστούς ακροδεξιούς της πόλης ουδεμία σχέση έχει με τους συμπολίτες μας που έχουν διαφορετική άποψη για την ιστορική υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ της Ελλάδας και της πΓΔΜ. 

 Δυστυχώς η τοπική ΝΔ με την κάλυψη που έδωσε στον κ. Πριονίδη και στις εμπρηστικές του δηλώσεις έστρωσε το χαλί και νομιμοποίησε αυτές τις συμπεριφορές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν, είναι και θα είναι υπέρμαχος του δικαιώματος της διαμαρτυρίας, της σκέψης και του δημοσίου διαλόγου. Θα είναι παράλληλα ενάντια σε κάθε είδος προπηλακισμού, βίας και τραμπουκισμού. 

 Ήρθε η ώρα οι δημοκρατικές δυνάμεις του τόπου να καταδικάσουν τα περιθωριακά αυτά στοιχεία χωρίς «ναι μεν, αλλά». Ήρθε η ώρα το μικροπολιτικό να μπει στην άκρη και να πρυτανεύσει η δημοκρατική λογική. Ήρθε η ώρα η δημοκρατία να κερδίσει τον φόβο, το σκοτάδι και την πατριδοκαπηλία. 

Δεν φοβόμαστε! Δεν σταματάμε!

ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας