Παρεμβάσεις καθαριότητας πραγματοποιούνται την τελευταία εβδομάδα στις παραλίες του Δήμου Νέστου. Την παραλία Αγιάσματος επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Νέστου, Βαγγέλης Τσομπανόπουλος με τους Αντιδημάρχους κ. Βαλασαμίδη και κ. Καϊντατζόπουλο, όπου επιχειρούσε το μηχάνημα του Δήμου, στον καθαρισμό της άμμου.

 

Είχαν προηγηθεί αντίστοιχες εργασίες στην παραλία Τιμαρίου, ενώ θα ακολουθήσει, η παραλία Κεραμωτής προκειμένου οι δημότες αλλά και οι τουρίστες να απολαμβάνουν με ασφάλεια τα θερινά τους μπάνια σ΄ ένα καλαίσθητο περιβάλλον.

 

Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΘΜΟΥ ΤΩΝ ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΩΝ

ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ

Πραγματοποιήθηκε ακόμη, επιτόπιος έλεγχος των παρεμβάσεων του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας στον προβλήτα Κεραμωτής, προκειμένου να αποφευχθούν προβλήματα ασφάλειας των πολιτών. Έλεγχοι έγιναν ακόμη και στους νέους οικίσκους ναυαγοσωστών που ανέλαβε να κατασκευάσει ο Δήμος, λόγω των απαιτήσεων της νέας εγκυκλίου του Υπουργείου.

 

Το κόστος των οικίσκων, ανέλαβε ο Δήμος μαζί με την τοποθέτηση, τεσσάρων ναυαγοσωστών και ενός επόπτη, ανεβάζοντας στα ύψη την οικονομική επιβάρυνση του Δήμου σε σχέση με προηγούμενα καλοκαίρια.