Η νεαρή τραγουδοποιός Μαρία Παπαγεωργίου, ύστερα από τις επιτυχημένες παραστάσεις της στην Αθήνα, επισκέπτεται για πρώτη φορά την πόλη της Θεσσαλονίκης, την Παρασκευή 20 Μαρτίου, για μια και μοναδική παράσταση στο Βlock 33, χαρίζοντας μας τραγούδια και στιγμές γεμάτες δυναμισμό και συναίσθημα! 
 
 

Το κορίτσι με την κόκκινη κιθάρα και την ξεχωριστή φωνή έχοντας στη βαλίτσα τραγούδια που αγάπησε, αλλά και ολοκαίνουρια κομμάτια, θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών ακροατών. Η παράσταση περιλάμβανει τραγούδια παλιά, τραγούδια καινούργια, τραγούδια που αρέσουν στην ίδια τη Μαρία και τους μουσικούς της.
 
Έγραψαν γι' αυτήν:
"Στο live της φανερώνει την ευκολία της να μπαινοβγαίνει στο ροκ και το παραδοσιακό, πάντα με έντονο συναισθηματισμό. Θα ήμουν άτυχος αν το είχα χάσει."
Νίκος Βουλαλάς, Αθηνόραμα
 
"Είναι μια κινούμενη αλήθεια. Και το πρόγραμμα που κάνει η Μαρία Παπαγεωργίου είναι ένα από αυτά τα καλά πράγματα που δεν πρέπει να χάσεις και που πρέπει να ψάχνεις. Όχι για να στηρίξεις τον καλλιτέχνη αλλά για να στηρίξεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να μαλακώσεις τουλάχιστον την εσωτερική σου κρίση."
Μιχάλης Γελασάκης, musicpaper.gr
 

 

Με τη βοήθεια και την υποστήριξη 4 εξαιρετικών μουσικών: Νίκος Παπαβρανούσης: Τύμπανα, Άγγελος Παπαδάτος: Κοντραμπάσο, Σταύρος Ρουμελιώτης: Ηλεκτρική Κιθάρα, Χρήστος Τόλης: Πιάνο, Πλήκτρα, η Μαρία Παπαγεωργίου στην πρώτη της εμφάνιση στη Θεσσαλονίκη μας προσκαλεί σε ένα μουσικό ταξίδι με απρόσμενους προορισμούς!
 

 

 

Εισιτήρια:
Προπώληση: 6€ (περιορισμένος αριθμός) & 8€ | Ταμείο: 10€
Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον - Σάρωθρον - Tickethouse - Stereodisc και μέσω viva.gr
 
Πληροφορίες:

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015, Οι πόρτες ανοίγουν στις 21:30
Block 33, Πολυχώρος Πολιτισμού
Διεύθυνση: 26ης Οκτωβρίου 33, περιοχή Σφαγεία – Θεσσαλονίκη
T: 2310533533