γράφει ο

Νίκος Χατζηγιοβανάκης

 

Ταλαιπωρία προκλήθηκε σε εκατοντάδες επιβάτες της πτήσης Καβάλα - Κολωνία όταν η προγραμματισμένη πτήση δεν έφτασε ποτέ στην πόλη της Καβάλας.

 
Σύμφωνα με πληροφορίες, η πτήση επρόκειτο να ξεκινήσει από την Γερμανία στις 18:40 το απόγευμα του Σαββάτου 9 Ιουνίου 2018 ενώ ακολούθως, οι επιβάτες που περίμεναν στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης "Μέγας Αλέξανδρος" θα αναχωρούσαν με το ίδιο αεροσκάφος στις 22:00 της ίδιας μέρας με προορισμό την Κολωνία.
 
 
Όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, καθώς η πτήση έμεινε "καρφωμένη" στο αεροδρόμιο της Γερμανίας λόγω τεχνικής βλάβης του αεροσκάφους. Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις ανακοινώσεις για καθυστέρηση οι επιβάτες κατηγορούν την εταιρεία για ελλειπή ενημέρωση καθώς μέχρι τις 22:10 το βράδυ κανείς δεν ανακοίνωνε την ακύρωση της πτήσης.
 
 
Τελικά, η πτήση της Eurowings θα αναχωρήσει από το αεροδρόμιο της Χρυσούπολής "Μέγας Αλέξανδρος" σήμερα, Κυριακή 10 Ιουνίου 2018, στις 15:15 ενώ οι επιβάτες διέμειναν σε ξενοδοχείο της Δράμας με τα έξοδα πληρωμένα από την αεροπορική εταιρεία.
 
 
Επιβάτες λένε στο KavalaNews:
"Για άλλη μια φορά "μπάχαλο" στην πιο τουριστική περίοδο της πόλης μας στο αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος". Για 3 φορά στις 9 Ιουνίου 2018 ακυρώθηκε η πτήση από Κολωνία για Καβάλα, με την ίδια πάντα δικαιολογία "βλάβη στο αεροσκάφος". Ενώ οι επιβάτες είχαν μάθει από φήμες ότι η πτήση ακυρώνεται οι υπεύθυνοι το ανακοίνωσαν επίσημα πολύ αργότερα στις 22:10."