Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στις 7:00 της Παρασκευής στην Εγνατία Οδό Χρυσούπολης Καβάλας όταν αυτοκίνητο (τύπου ΒΑΝ,) που κινούνταν στο ρεύμα από τη Χρυσούπολη προς την Καβάλα εξετράπη της πορείας του για άγνωστη αιτία και συγκρούστηκε με το προστατευτικό στηθαίο. 

 

ΔΕΙΤΕ ΝΕΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για 6 νεκρούς εκ των οποίων 3 παιδιά. Υπολογίζεται ότι 4 άτομα είναι βαριά τραυματισμένοι από τους οποίους οι 2 έχουν διασωληνωθεί. Εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των νεκρών μπορεί να αυξηθεί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης των σοβαρά τραυματιών.

 

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν 16 άτομα μεταξύ των οποίων και άγνωστος αριθμός παιδιών. 

 

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο οδηγός του ΒΑΝ έχασε τον έλεγχο και το αυτοκίνητο χτύπησε με σφοδρότητα στο στηθαίο. Από τη σύγκρουση το αυτοκίνητο βρέθηκε εκτός του δρόμου ανάμεσα στο στηθαίο και τα βράχια. 

 

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφτασε σε 10 λεπτά στο σημείο του συμβάντος καθώς έτυχε να πηγαίνει προς το Κέντρο Υγείας της Χρυσούπολης για τη μεταφορά ασθενούς. Στο σημείο έφτασε ένα ακόμα ασθενοφόρο από το ΕΚΑΒ Καβάλας και ένα από ΕΚΑΒ Ξάνθης που συνέδραμε στη διακομιδή τραυματιών και νεκρών. 

 

Στο σημείο έφτασαν επίσης  η αστυνομία και η πυροσβεστική για τον απεγκλωβισμό των ατόμων που επέβαιναν στο αυτοκίνητο, οι οποίοι προέρχονταν από τη Συρία και το Ιράν. 

Κάτια Γιαννουκάκου