Ο ιδρυτής και προπονητής του ΑΣ ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Καβάλας Θεοχάρης Παλτόγλου, ορίστηκε για 3η συνεχόμενη χρονιά ως προπονητής της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας, έχοντας διανύσει ήδη δυο χρόνια μεγάλων επιτυχιών και συγκινήσεων στη συγκεκριμένη θέση.

 

 

 

Η πρώτη επίσημη προπόνηση της ΕΤΑΒΕ στην κατηγορία Παίδων διεξήχθη στις 2,3 και 4 Απριλίου στο προπονητήριο της Ένωσης. Μετά το τέλος της προπόνησης ο προπονητής Θεοχάρης Παλτόγλου μας μίλησε για αυτή την επιτυχία, δίνοντας μέσα από τις δηλώσεις που έκανε το στίγμα της όλης προσπάθειας:

 

-«θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση της Ένωσης ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ Βορείου Ελλάδας, που για Τρίτη συνεχόμενη χρονιά με εμπιστεύτηκαν δίνοντας μου την θέση του προπονητή της Ένωσης. Έχοντας πλέον την εμπειρία των δυο περασμένων χρόνων δεν σας κρύβω ότι ήταν μεγάλη η χαρά μου που θα συνεχίσω να προσφέρω κι εγώ στην Ένωση, φυσικά μαζί με τους αξιόλογους συναδέλφους μου με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα . Έχοντας κοινό γνώμονα την αγάπη μας για τον αθλητισμό ανταλλάξαμε απόψεις και πολύτιμες γνώσεις και έτσι εμπλουτίζοντας την προπονητική μας καριέρα δημιουργήσαμε δυνατούς δεσμούς προβάλλοντας το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με τον πιο ωραίο και ιδανικό τρόπο τρόπο. Μέσα σε αυτό το άριστο συναδελφικό κλίμα και την αμέριστη συμπαράσταση της διοίκησης του ΕΤΑΒΕ καλούμαι για μια ακόμα χρονιά να συμμετέχω ως προπονητής κλιμακίων. Είναι μια θέση τιμητική που μου προσέφερε απίστευτες συγκινήσεις αλλά συγχρόνως και απαιτητική. Πέραν της ενέργειας και της συνεχούς εγρήγορσης που απαιτείτε, χρειάζεται πολύς χρόνος που πρέπει να αφιερώνετε σε προπονήσεις, σε meetings, σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό και όλα αυτά συνδυασμένα και μοιρασμένα με τις επαγγελματικές και προσωπικές υποχρεώσεις που προκύπτουν καθημερινά. Δυο είναι οι κινητήριες δυνάμεις για μένα που με κάνουν να συνεχίζω ακούραστα και με πάθος, η αγάπη μου για το άθλημα του ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ το οποίο υπηρετώ 25 χρόνια ασταμάτητα και η στήριξη από την οικογένεια μου. Στα δικά μας τώρα, έχουμε μπροστά μας τρεις πολύ δύσκολους αγώνες στους οποίους θα συνοδεύσω την ομάδα μας με την ιδιότητα του προπονητή Το 3rd World Taekwondo President's Cup - European στην Αθήνα, με τη συμμετοχή 2500 αθλητών από όλο τον κόσμο. Θεωρώ ότι θα είναι ένα από τα σημαντικότερα events της χρονιάς με πολύ ανεβασμένο αγνωστικό επίπεδο. Το 3rd Asterisk cup Serbia που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο στην Σερβία και το 7th Top Tirana Open 2018 επίσης τον Μάιο στα Τίρανα με αθλητές από όλο τον κόσμο. Θα σας ενημερώσουμε προσεχώς αναλυτικά για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά και περισσότερες πληροφορίες για την Ελληνική συμμετοχή. Θεωρώ ότι το επίπεδο των αθλητών μας είναι υψηλό και μπορούν να σταθούν επάξια σε διεθνείς αγώνες τέτοιου αγωνιστικού επιπέδου. Προσβλέπω σε μια συνολικά καλή εμφάνιση της Ελληνικής ομάδας αλλά και ειδικά σε καλές θέσεις κατάταξης των αθλητών μας.»

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ