Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα την προστασία δεδομένων θα πραγματοποιηθεί στην Καβάλα την Παρασκευή 9 Μαρτίου, στις 19:00. Η εκδήλωση πραγματοποιείται από το Επιμελητήριο Καβάλας σε συνεργασία με το Διαβαλκανικό Κέντρο Επιχειρηματικής Ανάπτυξης.

 

Ο τίτλος της ημερίδας είναι: «Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων (GDPR Compliance 2016/679)»

 

Εισηγητές θα είναι η κα. Γεωργία Λειβαδάρου, Γενική Διευθύντρια Διαβαλκανικού Κέντρου Επιχειρηματικής Ανάπτυξης, η κα. Δέσποινα Βεζακίδου, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω, Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Νομικός εμπειρογνώμονας για την προστασία δεδομένων και ο κος. Γιώργος Στεργιόπουλος, Διδάκτωρ στην Ασφάλεια στην Πληροφορική, τις Επικοινωνίες και της Προστασίας Κρίσιμων Υποδομών στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Χαιρετισμούς θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος. Μάρκος Δέμπας και ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας κος. Γεώργιος Γραμμένος.

 

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου, Ομονοίας 50, Καβάλα. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στο Επιμελητήριο Καβάλας στο τηλέφωνο 2510-222212 κα. Σούζη Μαυρομμάτη (εσωτ.4) ή κα. Δέσποινα Παρασύρη (εσωτ.11) και στο email [email protected]