Άνοιξαν στις 8:00 σήμερα 11 Δεκεμβρίου το πρωί και θα κλείσουν στις 18:00 το απόγευμα οι κάλπες στο Επιμελητήριο Καβάλας, δεύτερη ημέρα των Επιμελητηριακών εκλογών. Η διαδικασία θα συνεχιστεί και Τρίτη 12 Δεκεμβρίου με τις κάλπες να ανοίγουν και να κλείνουν την ίδια ώρα.

 

Πρόσβαση στο κτίριο του Επιμελητηρίου έχουν μόνο οι επικεφαλής των τριών συνδυασμών, ενώ τέντες έχουν τοποθετηθεί (ξεχωριστή για τον κάθε συνδυασμό) στην πλατεία ακριβώς απέναντι από το Επιμελητήριο οι οποίες φιλοξενούν τους υποψηφίους των τριών συνδυασμών.

 

Να σημειωθεί πάντως ότι θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι η τέντα του συνδυασμού «επιχειρηματική πρωτοβουλία» του Μάρκου Δέμπα βρίσκεται επάνω στη διάβαση πεζών και πιο συγκεκριμένα επάνω στη ράμπα ΑμεΑ.

 

Κανείς φαίνεται από τον συνδυασμό ή από τον Δήμο Καβάλας δε σκέφτηκε πως οι άνθρωποι με κινητικά προβλήματα που βρίσκονται σε καροτσάκια ή ακόμα και οι μητέρες που μεταφέρουν τα μωρά τους θα διασχίσουν σήμερα και αύριο το δρόμο. Λίγη ευαισθησία χρειάζεται μέρες που είναι. Με το να παρακωλύεις την πρόσβαση σε άτομα κινητικά προβλήματα για να έχεις καλύτερη μόστρα δημιουργείς προβλήματα στους συμπολίτες σου κι αυτό κάποιος από τον συνδυασμό θα έπρεπε να το είχε σκεφτεί...