Το μεσημέρι της Τρίτης 17 Φεβρουαρίου ο δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος δέχτηκε επίσκεψη από το Νέο Διοικητικό Συμβούλιου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων του Δήμου Δράμας στο Δημαρχείο.

Το Νέο Δ.Σ. ξεκινώντας σειρά επαφών με Υπηρεσίες και Φορείς επέλεξε να πραγματοποιήσει την πρώτη του επαφή με τον Δήμαρχο Δράμας που όπως τόνισαν είναι και ο φορέας στον οποίο βασίζεται ο θεσμός.

Στην διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν σε πολλά θέματα που αφορούν την λειτουργία του θεσμού του ΤοΣυΝ, ανησυχίες, προτάσεις συνεργασίας των Νέων με τον Δήμο Δράμας και όχι μόνο.

Ο Δήμαρχος Δράμας Χριστόδουλος Μαμσάκος ξεκαθάρισε πως πιστεύει ακράδαντα στον θεσμό του ΤοΣυΝ και πως θέλει οι Νέοι που συμμετέχουν να αποκτήσουν θέση και ρόλο στα τεκταινόμενα του Δήμου Δράμας και όχι μόνο στα πολιτιστικά δρώμενα.

Ο Δήμαρχος αναφερόμενος στο Νέο Διοικητικό Συμβούλιο του ΤοΣυΝ ανέφερε:

"Σας καλωσορίζω στο Δήμο Δράμας, σας εύχομαι καλή θητεία και σας πιστεύω πως θα έχουμε άριστη συνεργασία στην πορεία.

Να ξέρετε πως επιδιώξαμε ως Νέα Δημοτική Αρχή να επανασυστήσουμε τον θεσμό αυτόν στον Δήμο μας από την αρχή που αναλάβαμε την διοίκηση του Δήμου.

Το ΤοΣυΝ δεν είναι απλά ένας ακόμα θεσμός, αποτελεί οργανωμένο φορέα έκφρασης και εκπροσώπησης των νέων στη τοπική κοινωνία και ενεργή συμμετοχή του στα σύγχρονα ζητήματα που μας απασχολούν.

 Να ξέρετε πως η πόρτα του γραφείου μου θα είναι πάντα ορθάνοικτη για το ΤοΣυΝ όπως είναι και για όλους τους πολίτες του Δήμου Δράμας.

Η συνεργασία μας δεν τελειώνει με την εκλογή σας, στην πραγματικότητα τώρα αρχίζει και τα πεδία συνεργασίας μαζί σας είναι πολλά.

Ο πολιτισμός, η πολιτική, η οικονομία, η απασχόληση, ο τουρισμός είναι μερικά από τα πράγματα που πρέπει να συνεργαστούμε, γιατί εσείς οι Νέοι είστε η γενιά που θα διδάξει σε εμάς τους παλιότερους, είστε η γενιά της γνώσης και των ιδεών.

Μαζί περιμένω να καταφέρουμε το καλύτερο για τον τόπο μας.

Να ξέρετε πως πάντα θα υπάρχει μια έδρα σε κάθε Δημοτικό Συμβούλιο για εσάς.

Είμαι στην διάθεσή σας να προχωρήσουμε τα θέματα τα οποία σας απασχολούν.

Σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε να με επισκεφτείτε σήμερα και είναι τιμή μου που γνώρισα Νέους ανθρώπους, που στη σημερινή κρίσιμη περίοδο πιστεύω πως η νέα γενιά με τις θέσεις, τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις που έχει, μπορεί να παίξει ουσιαστικό ρόλο στη διαμόρφωση καλύτερων και ποιοτικότερων συνθηκών για τη ζωή όλων μας."